2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043691 بازدید | 684336 پست
هایپرت چجوری بود؟ منم شکممم گُنده شده هاااااا چکار کنم؟😪😪😪

شکمم ورم داشت و درد داشتم خیلی

دوغ کباب من روزی ۶ تا سفیده میخوردم روزی دو لیوان آب هویج

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم خوبي خداروشكر ابن بار تعداد جنين بيشتري برات تشكيل شد من زنك زدم منشي اسرافيلي گفت & ...

سلام گلم ممنونم. مطمینی گفته انجام میده اخه شنیدم بچه ها گفتن انجام نمیده! چشم اینسری رفتم هم از دکتر میپرسم هم باز از منشیش. همسرم کیوتن. سلنیوم. ال آرژنین. اسپریژن. ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید

خودمم پودراینوفولیک. ماکاویت اف. کیوتن. ال آرژنین. امگا۳. ویتامین سی. ای. دی. فولیک اسید. سلنیوم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم ۵ بود ک با یک بار لنفوتراپی شد ۲۸ چطور مگه شما هم مشکل آپکا دارین؟

تیروئید نداری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چجوری بودی مگه؟حالت خراب بود؟ ۷ تا فریز شد؟پس ۳ تاش چی؟

بله ۷ تاش خوب بودن فریز شدن. اون سه تا قابلیت فریز نداشتن دیگه ذوبش کردن. من به خاطر کیستم حالم فکر کنم خیلی بد بود چون سری قبل ۶ تا تخمک داشتم اصلا اذیت نشدم. شکمم خیلی بزرگ شده بود شب توی خواب میخواستم جا به جا شم میمردم و زنده میشدم. و اینکه تخمدانامم درد میکرد

سلام گلم ، چیا و چه مدت مکمل خورد همسرت؟ 

سلام عزیزم

اولش چندماهی اسپریژن خورد ولی تاثیری نداشت ظاهرا. تا اینکه رفتیم پیش ارولوژیست و ال کارنتین مایع مارک یورونچرال روزی دو ساشه و قرص سلن پلاس روزی یک عدد مصرف کرد. حدود سه ماه بعد مورفولوژی شده بود ۴ درصد که گفتن برای میکرو خوبه. الان ظاهرا یورونچرال تو بازار نیست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تعداد ۹ میلیون هست که نرماش ۲۰ میلیون به بالاست مورفولوژی ۵. برای میکرو مورولوژیه ۴ به بالا خیلی خو ...

ممنون عزیزم لطف کردی. خدا کنه که بشه فعلا که منفی شد . انشاالله دفعه بعد همه نتیجه بگیریم . پارسال تعدادش ۱۳۹ میلیون بود دکتر گفت چرا اومدی هیچ مشکلی نداری طبیعی میشه . چرا یهو اینجوری شده؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
فکر میکنم آزمایشش خوبه خدا رو شکر مرکز ناباروری آز داده 

آره عزیزم. خب خداروشکر ولی طبیعی نمیشه دیگه. مرکز ناباروری ارمغان مشهد آزمایش داد

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
اهان.ذخیرت خیلی خوبه.مشگلت دقیقا چیه

عزیزم ذخیرم خیلی زیاده دکتر که نگفت ذخیرت بده ولی به نظره خودم ذخیره ۲۱ خیلی زیاده و بده!خودم تنبلی دارم شوهرمم مورفو ۱ و یکم ضعیفه ۶ساله نازایی دارم ولی تازه دارم شروع میکنم به درمان

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خواهش عزیزم .بله منم داخل سیکل انتقالم .فعلا دارم ال دی میخورم

امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طبیعی باردارشدم.انشالله شماهم بیای خبرای خوب بدی چندروز دیگه

سلام گلم ممنونم. مطمینی گفته انجام میده اخه شنیدم بچه ها گفتن انجام نمیده! چشم اینسری رفتم هم از دکت ...

به منشيش  زنگ زدم ولي ميخوام از خود دكتر بپرسي مرسي عزيزم اين بار امبول هات چي بودن تخمك هان خداروشكر بيشتر بود ايشاله با اولين انتقال مامان بشي ودلت شاد شه

آره عزیزم. خب خداروشکر ولی طبیعی نمیشه دیگه. مرکز ناباروری ارمغان مشهد آزمایش داد

اشکال نداره ولی دیگه خیالت راحته همه تخمکات جنین میشه. شایدم خدا معجزشو بهت نشون داد و طبیعی شدی

تیروئید نداری؟

نه چطور مگه؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
2810