2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

8292 بازدید | 146 پست

برادرم ۳۰ سالشه نسبت ب دوستاش و فامیلامون ازدواجش دیرشده و باید زودتر ازدواج میکرد..اما ب دلیل شرایط مالی خانوادم و بیماری پدرم تا الان ازدواج نکرده...۶ ماه میشه ب ما گفت که من یه دختری رو توعروسی دوستم دیدم من نظرم همون دخترس....حالا دختره از شهر ما ۳۰۰ کیلومتر دور ترن...هم سن داداشمه...من خانوادم میگم راه دوره نمشناسیمون اما برادرم داد بیداد کرد و گفت اول بریم طرف رو ببیند حرف بزنیم پسند نشد میریم یه جا دیگه....داداشم تا حالا براش خواستگاری نرفتم فکر میکنه اگه یکی بهش جواب منفی داد یعنی این مشکل داشته و خلاصه اعتماد ب نفسش تو این مورد خیلی کمه.....حالا ما دیشب رفتم دختره رو دیدم خوب بود خانوادش خودش اوکی بود...اما یه چیز فکرمو مشغول  کرده چرا وقتی چایی آوردم قندون خالی گذاشت جلو منو مادرم...و اینکه شکلات آورده بودن ما یه دونه شکلات برداشتیم باقی شو برد تو آشپزخونه ب بچه کوچیک من نداد......دلیل این کارش چیه؟؟؟یعنی ناراضیه و ب خانوادش نگفته؟؟؟اخه خانوادش از ما خوششون اومده بود و تنها حرفشون این بود اعتیاد خط قرمزشونه...دلیل رفتار دخترخانم چی بود ب نظرتون...؟؟؟متشکر که وقت گذاشتی خوندی لطفا نظرتوبگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا شاید هول شده حواسش نبوده 

همین اول کاری به چه چیزایی گیر میدید

اگر میخواید اینجوری رفتار کنید و واسه هرچیزی ی بهونه واسه دلخوری پیدا کنید که فقط خدا به داد اون دختر برسه

قندون خالی؟😐

شکلات ها رو‌برد؟😐

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

شب خواستگاری همه استرس دارن ممکنه این اتفاقا بیفته مخصوصا اگه دختر اولشون باشه بی تجربه تر هم هستن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2810