2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
شاید مامان شدی نیلو جون

نه بابا 

آندومترم روز ۱۳ ۴ بود😭😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من از روز هشت درد پریودی دارم. خیلی وقتا دردا مربوط به امپول ها و داروهاست ولی فردا یه تماس با مرکزت ...

امروز روز چند انتقالت هست؟ چندتا انتقال دادی؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ان شاءالله با دعای شما از لحظه ای که لکه رو دیدم تا الان گریه کردم

نگران نباش منم پنج دقیقه بعد انتقال با ماشین یه مسیر شش ساعته رو برگشتیم تو خونه ان شاالله که نی نی هامون حالشون خوبه. مثبت فکر کن تا نتیجشم مثبت بشه 😍😍🙏🏻

نگران نباش منم پنج دقیقه بعد انتقال با ماشین یه مسیر شش ساعته رو برگشتیم تو خونه ان شاالله که نی نی ...

شما بارداری؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
من روز یازده انتقالم بود. دو تا جنین سه روزه انتقال دادم. بار دومه انتقال میدم از انتقال دفعه   ...

من بار اوله انتقال میدم

الهی خدا هم گل پسرت و هم دوتا جنینت رو برات حفظ کنه

چیکار کردی که بار اول گرفت؟

ان شاالله که هستم. باید هفته بعد تست بدم روز ۲۱ انتقالم ازمایش نوشته 

ان شاءالله

اکثر دوستان تمام این داروها رو دارن منم همینطور من قبل از انتقال اول ازمایشات ایمنی و انعقادی رو د ...

اره خواهرمیدونم علتش سرم نیست،من اهدایبم میگیرم،شوهرمم یکم ضعیفه،۶تااینبارگفتن بایدبگیرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من بار اوله انتقال میدم الهی خدا هم گل پسرت و هم دوتا جنینت رو برات حفظ کنه چیکار کردی که بار اول ...

فدات عزیزم ان شاالله شما هم چند روز دیگه با یه بتای تپل بیای و خبر مادر شدنت رو بدی 😍😍🙏🏻🙏🏻من والا کار خاصی نکردم فقط باید خدا بخواد من لوبیا سبز می پختم از همون اول انتقال و صبحانه هم مربای به استراحت تا سه روز داشتم بعدشم در حد کارای خیلی سبک. دو قلو باردار بودم اما خدا میخواست یکیش برام بمونه. ان شاالله مادر شدن خودت بزودی 🙏🏻🙏🏻😍😍

خلاصه ممنون خداخیرت بده.نمیدونم دیگه والا چه بلاهایی میخان سرمون بیارن. شماهم تو سیکل انتقال هستید؟ ...

خواهش عزیزم .بله منم داخل سیکل انتقالم .فعلا دارم ال دی میخورم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810