2777
2789
طبیعی، ممنون

من از هفته ۳۳ بستم گذاشتم کنار 

مدارک شناسایی خودت و همسرت کارت بانکی

برای بچه 

ست بیمارستانی

پتو دورپیچ

قنداق فرنگی برای آوردن خونه

سه چهار تا پوشک

دستمال مرطوب

روغن بچه

برای خودت چون طبیعی هستی

لباس بلند و سبک برای شیردهی

پد بزرگ 

ش و ر ت نخی و یک بار مصرف(سرجی فیکس)

سوتین شیردهی

شارژر

دمپایی

اوازم آرایش

دستمال کاغذی

شیاف دکلفناک یا مسکن نوافن

شونه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از هفته ۳۳ بستم گذاشتم کنار مدارک شناسایی خودت و همسرت کارت بانکیبرای بچه ست بیمارستانیپتو دورپیچ ...

خیلی ممنونممم😍♥🌹

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون لازمه یه دور لباسارو بشورم؟

بله عزیزم حتما بشور منم همه شستم من تولیدی کار کردم لباس ها دست به دست میشه گاهی زمین می افته بالاخره آلوده هست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سختت نیست؟ من به زور دو قدم راه میرم چون می ترسم اونموقع سختم باشه از الان به فکر افتادم

من ک خودم نمیکنم آجیام ومامانم انجام میدن من ازسختم سخترمه استراحتم همش خوابیدم فقط یه دستشویی میرم دوباره میام میخابم

من ک خودم نمیکنم آجیام ومامانم انجام میدن من ازسختم سخترمه استراحتم همش خوابیدم فقط یه دستشویی میرم ...

خوش به حالتون من تنهام فقط همسرم پیشمه و دو هفته ام برادرم اومده پیشم که خیلی کاری از دستشون بر نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی هرلباسی ک میخای ب بچت بپوشونی و ازالان بشوریابده بشورن حتی لباسایی ک توخونه میخوای بپوشونی ب ب ...

از فردا شروع میکنم می شورمشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرنداری؟خاله ایی؟خواهرشوهری؟همسرت خیلی میتونه کمک حالت باشه

دارم ولی یه شهر دیگم قراره دو سه هفته به زایمان مادرم و خواهرم بیان 

بنده خدا تا جایی که بتونه کمک می کنه به قول خودش در حال جاضر جز خودمون کس دیگه ای نیست که بهمون کمک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارم ولی یه شهر دیگم قراره دو سه هفته به زایمان مادرم و خواهرم بیان بنده خدا تا جایی که بتونه کمک می ...

بسلامتی عزیزم همون دوسه هفته قبل ک بیان کارات جورمیشه آخرش باخودمونه ک بچه داری کنیم وزندگیودست بگیریم من هیچی ازبچه داری سررشته ندارم حتی یه لباسم بلدنیستم ب بچه بپوشونم ولی بایدبعدیادبگیرم بالاخره خواهرام و مامانم زندگی دارن نمیتونم ک هرروز   وبالشون باشم باخودمه و شوهرم آخرش

بسلامتی عزیزم همون دوسه هفته قبل ک بیان کارات جورمیشه آخرش باخودمونه ک بچه داری کنیم وزندگیودست بگیر ...

بله درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810