2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام . دکتر شما کیه ؟ منم آندومترم نازکه . چندبار سیکل انتقال جنین کنسل شده . شما تا تا حالا چه دارو ...

سلام عزیزم

من تهران مرکز مام تحت نظر دکتر علیرضایی یکی دوبار برام استرادیول تجویز کرد نشد فقط استرادیول

دوباره اومدم رشت پیش پزشک سابقم هنوز پریود نشدم ببینم چطوری میخواد بره جلو ولی گفت طبق پروتکل اصلی که اول استرادیول از دوتا شروع میشه

با دوز بالا نمیخواد شروع کنه بهش درباره سیلدنافیل هم گفتم گفت بریم جلو اگه لازم شد اجرا میکنیم 

بهش خیلی اعتماد دارم 

حالا ببینم خدا چی میخواد

من بعد کورتاژ اینجوری شدم،۷ماه پیش کورتاژ شدم

شما از کی اینجوری شدین چه سیکلایی داشتین؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شااله جواب می گیری. من  هم قراره سیکل بعدی وارد بشم. خیلی میترسم که اصلا تخمک نداشته باشم😔

نترس حتما داری 

خودتو تقویت کن و فکرای بدم نکن❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شااله جواب می گیری. من  هم قراره سیکل بعدی وارد بشم. خیلی میترسم که اصلا تخمک نداشته باشم😔

من تازه همسرمم مورفوش صفر و یکه درصده ، وقتی جواب آز خودمم دیدم موندم که چرا اینقد کمه 😕 فقط توکلم به خداست😢

منم میخواستم مرداد انجام بدم ، اما یسری مکمل خریدم ، برا دوتامون میخوام شهریور انجام بدم ، شاید حداقل یه تاثیری داشته باشه

انشالله که خیلی زود خودت مامان میشی و تلخی انتقالهای منفیت به شیرینی تبدیل میشه. الهی آمین

عزیزم خیلی واست دعا کرده بودم ولی هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت نیست انشاالله به  زودی دامنت سبز میشههه و خدا جواب همه صبوری هاتو میده مطمئن باش

هیسترو کردی ؟؟

سرم آی وی آی جی چی تزریق کردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه بابا چخبره مام ۸تا جنین ۱۵ میگیره

والا نمیدونم یا اونا اشتباه گفتن یا من اشتباه کردم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم میخواستم مرداد انجام بدم ، اما یسری مکمل خریدم ، برا دوتامون میخوام شهریور انجام بدم ، شاید حداق ...

سلام خوبی ببخشید من ۱۲ پری دوباره انگار پری شدم چه خاکی کنم سرم پنج و ششم  هفتم پری ال دی خوردم بعد قطع کردم الان ۱۲ پری باز انگار پری شدم

سلام خوبی ببخشید من ۱۲ پری دوباره انگار پری شدم چه خاکی کنم سرم پنج و ششم  هفتم پری ال دی خوردم ...

سلام گلم ، والله من نمیدونم عزیزم ، شاید بخاطر این بوده ال دی خوردی قطع کردی ، اگر لکه بینیه شاید لک تخمک گذاریه ، چون منم گاهی روزای سیزده چهارده پریم لکه بینی دارم

2810