2777
2789

سلام بچها دارم دیوونه میشم ازدست این خانواده شوهرم.منو همسرمو کشتن از جادو جنبلاشون.زنیکه مریضه مادرشوهرم اگه بگم شاید تعجب کنید اینقد مریضه که حتی برای اینکه شوهرم بهم رسیدگی نکنه خریدنکنه پول نده دعاگرفته.شوهر دستو دل بازم برام خرج نمیکنه فقط برای ننش خرج میکنه.خانوادم همه میومدن دورم.این حرصش می‌گرفت مدام به شوهرم میگفت رو نده خانوادش نیان.الان نمیدونم یهو چیشده عزیزترینام دیگه منو فراموش کردن و قطع به یقین همون عجوزه هرکاربودکرد چون خیلی چیزا اتفاقی و عجیبه.یه مدت هم منو همسرم مث خواهربرادرشدیم.قفلمون کرده

شاید تعجب کنید ولی همه حقیقته.زندگیم رفته توی اغما

میرم اونجا مدام جلوی آینه یایواشکی پوست بدن و صورتشو بامن مقایسه میکنه اصلا متعجبم

یا تا میبینه لباس جدید پوشیدم مث دیشب دستمو گرفته برده کل کمد لباسشو ریخته بیرونو یکی یکی نشونم میده

اصلا موندم بااین عجوزه چیکارکنم

ب شوهرم میگه نزار کاشت کنه نزار رنگ کنه موهاشو

اماخودش با۷۰ سال عمر همه اینکاررو میکنه

خدا نیس جواب اینو بده ب درد خودش گرفتارکنه

چیکارکنم بکشه از من بیرون.دست آزارم برنمیداره پیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدای یگانه از شر هر چیزی که آفریده میارم  اسی سعی کن نماز بخونی حرز امام جواد ام بگیر از جای معتبر بگرد پیدا کن     بعد من اینجا شنیدم خیلیا میگن قرآنم بخش کنید با ایت الکرسی بخونید     دیگ همینا رو من شنیدم    ان شاءالله خدا کمکت کنه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

پناه بر خدای یگانه از شر هر چیزی که آفریده میارم اسی سعی کن نماز بخونی حرز امام جواد ام بگیر از جای ...

شبا موقع خواب منو همسرم توی اتاق خواب یه چیزایی اذیتمون میکنن و علنا میان توی اتاق خوابمون

شبا موقع خواب منو همسرم توی اتاق خواب یه چیزایی اذیتمون میکنن و علنا میان توی اتاق خوابمون

پناه بر خدا برو پیش یه روحانی کاربلدی چیزی  اینجا خوبیش اینه کشور اسلامیه ان شاءالله میتونن کمکت کنن 

خدایا خودمو به تو سپردم.

خیلی عجوزس.منو میبینه آتیش میگیره بااینکه بامحبتو بااحترامم

مادرشوهر منم همینه متاسفانه هر کاری بگی تا حالا کرده ک زندگیمو داغون کنه من باردار بودم سه ماهم بود اومد خونم دعوا راه انداخت و رفت و دیگر قطع ارتباط کرد الان 20روزه زایمان کردم اصلا هیچ کدومشون دیدن بچم نیومدن اینقدر غصه خوردم این مدت قلبم درد میکنه تو این مدت با شوهرم خیلی خوب بودیم اما الان چند روزه همش دعوا میکنیم در حد بحث پشت گوشی میاد خونه جلو بچه ها اصلا باهام حرف نمیزنه 😐😕

2810