2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043746 بازدید | 684336 پست
از بی بی چک هر خاطره ای دارم تلخ بوده تا همون روز صبر میکنم

عزیزم منم انقد از بی بی خاطره بد داشتم که نگومن برا اون بی بی میزدم که بدونم منفیه میرم آزمایشگاه بهم میگه منفی زیاد داغون نشم،شما به مثبت شدن فک کن اصلا به منفی فکر نکن

عزیزم منم انقد از بی بی خاطره بد داشتم که نگومن برا اون بی بی میزدم که بدونم منفیه میرم آزمایشگاه به ...

آره دیگه حال همو خوب میفهمیم😪

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عکس آزمایش اسپرم گذاشتم دو سه صفحه قبل اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه که وضعیت چطوره

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خوب شد گفتی حتما اینسری برم به دکترم میگم. 

کی میری دکتر؟

نتیجه اش رو به ما هم اطلاع بده لطفا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقدر عالی که بلاست شدن من جرات نمیکنم بگم جنینامو بررسی کنن اگه مناسبه بلاست هستن بزارن برای بلاست& ...

نه از اول رویان بودم

از جنین شناس بپرسی میگن بلاست میشه یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا رو شکر سلامت باشه. کار درست رو داری انجام میدی مطمینم پشیمون نمیشی. اگه از لحاظ مالی مشکل نداری ...

سلام عزيزم خوبي خداروشكر ابن بار تعداد جنين بيشتري برات تشكيل شد من زنك زدم منشي اسرافيلي گفت  ايو اي تعيين جنسيت انجام ميده ولي يه زحمت برات دارم هر وقت رفتي مطب اسرافيلي از خود دكتر برام ميپرسي بعد  بپرسي عرفان انجام ميده؟ راستي خودت وهمسرت چه مكمل هايي خوردين ممنون ميشم بگي

ممنونم گلم.خدارو شکر که بالا رفته. برا منم 26 بود. رنج آزمایش 30 بود دکتر گفت نزیکه مشکلی نیس. ولی ن ...

دکتر ب من گفتن خوبه برو و طبیعی اقدام کن تا نه ماه وقت داری،اما متاسفانه توی اون بازه باردار نشدم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

تعداد ۹ میلیون هست که نرماش ۲۰ میلیون به بالاست

مورفولوژی ۵. برای میکرو مورولوژیه ۴ به بالا خیلی خوبه. ما اینجا اکثرا مورفولوژی همسرمون صفر یا یک هست.

تحرک ۲۵

تقریبا خوبه. شرایط همسرت برای میکرو خوبه با میکرو بچه دار میشین.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آزمایش های ایمنی و انعقادی یسری رو برام نوشتن کاریوتایب نوشتن و سونو هیسترو

برای منم اینارو نوشتن یه آزمایش دیگه نوشتن فکر کنم دی ۱ و دی ۳ و چند تا دی دیگه بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره این دفعه عجله نمیکنم. ممنون عزیزم منم همینطور . راستی عکس آزمایش اسپرم همسرم رو گذاشتم میتونی تف ...

فکر میکنم آزمایشش خوبه خدا رو شکر مرکز ناباروری آز داده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان عکس آزمایش اسپرم گذاشتم دو سه صفحه قبل اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه که وضعیت چطوره

تعداد ۹ میلیون هست که نرمالش ۲۰ میلیون به بالاست

مورفولوژی ۵. برای میکرو مورفولوژیه ۴ به بالا خیلی خوبه. ما اینجا اکثرا مورفولوژی همسرمون صفر یا یک هست.

تحرک ۲۵

تقریبا خوبه. شرایط همسرت برای میکرو خوبه با میکرو بچه دار میشین.

2810