2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
وای خدارو هزار مرتبه شکر بخدا پير شدم من دختر دلم هزار راه رفت. خدااااااااروشكر كه با خبراي خوب اومد ...

الهی من قربونت برم به خدا داشتم پیامتو میخوندم اشک تو چشام جمع شد که با دوتا نی نی تو دلت نگرانت کردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای خدایااااا.. تا پیامتو دیدم نفهمیدم چ جوری بیام تو تایپیک😍😍😍😍😍 خدا رو صد هزار بار شکرررر...چ ...

الهی عزیزم به خدا که خیلی ماهیت شرمنده همتونم فدات شم عزیزمی. 😚😚😚😚😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیز دلم شرمنده همه بچه هام خودم همش فکرم اینجا بود واقعا وابسته شدم به اینجا. الهی آمین. ان ...

مرسی عزیزم 

انشالله تا چند ماه دیگه هممون مامان میشیم به امید خدا

پیش به سوی بچه داری😅🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی من قربونت برم به خدا داشتم پیامتو میخوندم اشک تو چشام جمع شد که با دوتا نی نی تو دلت نگرانت کرد ...

خدانكنه فداتشم. فداي سرت الهييييي شكر كه با خبر خوب اومدي و نگرانيمو شستي و بردي😍😍😍خيلي برات خوشحالم فداتشم به دكتر اعتماد كن هركاري كه به صلاحت باشه برات انجام ميده الانم گفته فريز حتما بهترين تصميمو برات گرفته. مطمئنم بزودي با خبراي خوب خوشحالمون ميكني دوباره😍😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدانكنه فداتشم. فداي سرت الهييييي شكر كه با خبر خوب اومدي و نگرانيمو شستي و بردي😍😍😍خيلي برات خوشح ...

خدا نکنه. عزیزمی خدا رو شکر که رفتم پیش ایشون کامل بهش اعتماد دارم اینقد راضیم ازش. خدا حفظش کنه خیلی ماهه خیلی. ممنونم که راهنمائیم کردی و خیلی کمکم کردی خدا نی نیاتو برات حفظ کنه

خدا نکنه. عزیزمی خدا رو شکر که رفتم پیش ایشون کامل بهش اعتماد دارم اینقد راضیم ازش. خدا حفظش کنه خیل ...

قربونت عزيزم خداروشكر كه راضي هستي😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

سلام عزییییزم خیلی نگرانت شدیم  وااااای چقدر عالیه ۷تا عالیییه مبارک باشه انشالله که با اولین انتقالشون مامان میشی بقیشو فریز نگه میداری واسه بعدها.خداروشکر که با خبرهای خوب اومدی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

عزیزم خداروشکر، خیلی خوشحال شدم برات  انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو بیاری گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
كجا رفتي سونو ها را شما خيلي گرون گرفتن ازتون من كلينيك بارداري ابن سينا ميرم سونو ساك و قلب را ٨٠ ت ...

من مطب میرم دکتر راستگو راستش همه میگن یکم گرون میگیره خودشم خیلی قشنگ میگه ولی با مطب های دیگه زیاد فرقی نداره اما با موسسه خیلی فرق میکنه

نه عزیزم شوهرمم ازمایشش تعریفی نداره عزیزم مورفوش ۱شده 

امیدت به خدا باشه انشالله که با اولین ای وی اف مامان میشی فقط استرس و از خودت دور کن

هایپر شدم مردممممم یعنییییی  چه فایده ولی کلا ۱۰ تا جنین شد که الان ۵ تا مونده ولی تا حالا مثب ...

اره حق داری اینطوری ادم هایپر میشه انشالله به حق فاطمه زهرا انتقال بعدیت مثبت میشی

سلام عزییییزم خیلی نگرانت شدیم  وااااای چقدر عالیه ۷تا عالیییه مبارک باشه انشالله که با اولین ا ...

شرمنده هزار بار شرمنده. قربونت برم مرسی که به فکرم بودی یعنی تا گوشی رو گرفتم فقط اومدم اینجا. آره خدا رو هزار بار شکر عالی ۷ تا. ولی یه بسته سه تایی دارم با یه بسته ۴ تایی😍😍😍😍😍😍. الهی آمین 

2810