2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043747 بازدید | 684336 پست
من واقعا تجربه خودم رو میگم بهت ولی تا میتونی تحقیق کنببین من بیمارستان بهمن بودم به معنی واقعی پولک ...

بعد یه چیز دیگه واقعا از سال ۹۸ من دارم بررسی میشم دیگه بریدم از اینکه بررسی بشم دیگه از آزمایش دادن بریدم از هیسترو بریدم از مشاوره رفتن پیش صدتا دکتر مثل عفونی غدد ژنتیک قلب هماتولوژی پریناتولوژی ایمونولوژی و ... بریدم شاید بعید باشه ولی یه دکتر میخوام بگه اهدایی و تمام همه جوره بررسی شدم دیگه من طبیعی باردار نمیشم یه بار تو تمام عمرا شدم اونم که پوچ بود و با بدبختی سقط کردم فقط الان یه بارداری سالم میخوام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شرايط مالي خوبي داري مام برو عزيزميه ميتوني تو مركز ديگه جنين تشكيل بدي انتقالش بدي مام

وضعیت مالی خیلی معمولی دارم ولی تو این چند سال خیلی خرج کردم مثلا پانکچر قبلی حدود ۳۰ میلیون فقط پول امپول گونال دادم چون مدت طولانی با دز بالا تزريق کردم ولی فقط یه جنین بی کیفیت شد که از ذوب درنیومد، الان میخوام تمام دار و ندارم برای آخرین بار ررای اهدایی بزارم حداقل از داشتن چند تا جنین مطمئن بشم برای همینه نمیدونم کجا برم و چکار کنم

من تا حالا فقط رویان رفتم مرکز عوض نکردم الان مرکز عوص کنم تمام آزمایش و عکس و مشاوره های دکترا رو م ...

سلام عزیزم. حالتو درک میکنم. الان ناراحتی باعجله تصمیم نگیر. برا گرفتن تخمک اهدایی دیر نمیشه همیشه هست. ولی چون ذخیره ات گفتی 3 هست. و حالا تو یه مرکز امتحان کردی و ظاهرا کیفیت پایینی دارن. البته شما نمیتونی با نظر یه مرکز بگی تخمک کیفیت نداره. کمی صبر کن بخودت زمان بده. حداقل 40 روز یا دوماه.اولین قدم آرامش هست. حتما حتما برو باشگاه و پیاده روی رو داشته باش. رو تغذیه ات کارکن. یه مدت سالم خوری داشته باش. مثلا صبحانه چیزای مقوی و گرم بخور پنیر و چیزای شیرین و شکر حذف کن. عسل طبیعی استفاده کن. مغزیجات. شکلات و فسد فوت سرخ کردی حداقل یه مدت کوتاهی حذف کن ازبرنامه ات. همه چی بصورت کبابی بپز.هم خودت هم همسرت. روحیه خیلی مهمه. تواین فاصله برو یه مرکزی که کاربلد هستن کارشون دقیقه. و ازاونجا شروع کن. هرازمایشی و چیزی ازت خواستن انجام بده. تازمانیکه اونا ازهمه نظر چکت میکنن. شماهم بدنت آماده وقوی میشه و وارد پروسه تخمک کشی میشی. داروهای تقویت تخمک مثل اوابوست ازالان بخر بخور. ویتامین دی و خلاصه انواع ویتامین‌ها رو باازمایش چک کن هرکدوم پایین بود ازالان دارو بخور تا عقب نمونی. کیفیت تخمکت هم بهترمیشه. و هرکاری که دوستان تو پستای قبل گفتن انجام بده. حجامت. بادکش گرم تخمدان. الان که هوا سرده روغن مالی کمر پهلوها و زیر شکم. و شال ببند تا گرم بمونه. یکبار دیگه بخودت فرصت بده تا سالهای بعد پشیمون نشی. الان داغی خسته ای از رمان غصه داری. کشش نداری. ولی مطمئن باش سال‌های دور. پشیمون خواهی شد. شاید جنین ضعیف بوده مشکل ازاسپرم شوهرتم بوده باشه. همش که سهم تو نیست عزیزم. دوتاتون حجامت و اینا انجام بدید. دوستان گفتن مرکز مام خوبه. برید اونجا. باتوکل بخدا شروع کنید.یکبار فقط یکبار دیگه بخودت فرصت بده. تا جنین از وجودت خودت تشکیل بشه. این راهو رفتی ولی خدا نخواسته نشدبازم. دیگه گزینه اهدایی رو دنبال کن. اونجا تو مرکز از کارت بخوای راهنماییت میکنه. والبته همسرت باید اگه مشکل داره ازالان دارو مصرف کنه. حتی اگه اهدایی هم بگیری باید با اسپرم شوهرت جنین تشکیل بشه پس باید اونو قوی کنی. امیدوارم حرفام به دردت بخوره. ازت خواهش دارم به حرفام فکر کنی و با همسرت مشورت کنی. مستلزم هزینه اس ولی ارزشش داره وقتی مادر بشی. موفق باشی عزیزم. 

وضعیت مالی خیلی معمولی دارم ولی تو این چند سال خیلی خرج کردم مثلا پانکچر قبلی حدود ۳۰ میلیون فقط پول ...

اگه مشکل مالی داری و فقط یه گزینه پیش روته. و تصمیم به گرفتن اهدایی داری. حداقل یکی باشه که تعداد بالا تخمک داشته باشه. چون تو اهدایی هم تضمینی وجود نداره که حتما باکیفیت دربیاد میدونی. به اینا هم توجه داشته باش. والبته شوهرت باید بررسی بشه. اگه ضعیف بود چندماه صبر کن دارو بخوره تقویت بشه بعد جنین تشکیل بدید. اینجوری تعداد بیشتری جنین باکیفیت خواهی داشت. ازخدا میخوام هر راهی که به صلاحته پیش روت بزاره 

خیلی ممنونم از پاسختون ،، هرچی تحقیق میکنم همه جا رو تقریبا میگن پولکین البته مملکت ما الان اینطوری ...

آره عزیزم من مرداد تخمک کشی کردم

یه ویزیت برو در مورد اهدایی بپرس به نظرم همه جا خودشون دونر معرفی میکنن مخصوصا این مراکز بزرگ حتما دارن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن