2777
2789
عنوان

موفق مهریه میگین کی داده کی گرفته

1807 بازدید | 179 پست

ولی موقع طلاق میگین مهریه حق زنه؟

بعد انتظار دارین به چشم کالا بهمون نگاه نشه :)

چرا باید پول یکی که زحمت کشیده رو به خاطر اینکه مناسب هم نبودین به زود ازش بگیرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا بنظرم قانون مهریه از بیخ مشکل داره و مسخرس 

ولی شما نگاه کن چقدر از حقوق طبیعی زن موقع عقد ازش گرفته میشه؟ زن تو زندگی زحمت نمیکشه؟  حتی جونش از مرد کمتر ازش داره تو این کشور

قانون تنصیف اموال بابد باشه بعد شرط مثلا پنج سال زندگی

و البته بازگشت تمامی حقوق سلب شده

ضمن اینکه پشت همجنست رو هیچوقت خالی نکن

حتی به ناحق 

💚🤍❤️

مردا همشون حیوووون هستن نمی‌فهمن خصوصیات همه مردان است ما زن ها هستیم که تلاش می‌کنیم اول زندگیمون شوهرمون مثل آروم کنیم نرم کنید کاری کنیم که خواسته های ما عمل کننن نه خواسته بیجا هاااا نه خواسته هایی که حق هر زنی هست و همینطور حق هر مردی هست 

مهریه تو قرآن هم اومده پشتوانه ی زن برای طلاق هم فقط نیست برای کل زندگیه که مرد منحرف نشه 

کلا بنظرم قانون مهریه از بیخ مشکل داره و مسخرس ولی شما نگاه کن چقدر از حقوق طبیعی زن موقع عقد ازش گر ...

همه اینا باید درست بشه 

حق و حقوق ضمن عقد خیلیاش قابل گرفتنه 

جدی چه دختر خوبی کدوم شهری

دختر عاقل کار منو میکنه 

فروشی که نیستم بگم فلان قدر سکه میخوام 

اصلا از گلوم پول زحمت کشی اون پایین نمره 

حق و حقوقمو دارم کار میکنم 

در قبال نداریم که همون اول اینارو بگیرن بهتر نیست؟

خب نمیدن

من صراحتا به همسرم گفتم بیا همین الان بریم دفترخونه مهریه رو تک رقمی میکنم

بجاش حق طلاق و حضانت بده

میگه نه 

مرد ها هم خدارو میخوان هم خرما

💚🤍❤️
خب نمیدنمن صراحتا به همسرم گفتم بیا همین الان بریم دفترخونه مهریه رو تک رقمی میکنمبجاش حق طلاق و حضا ...

نه خب اینجوری نشد 

بله اون مرد باید کلی پول بده چون در واقع داره حق و حقوق یه انسان رو میخره

یه جور دیگه هم می تونی نگاه کنی خدایی نکرده ازدواج می کنی بچه میاری ۱-۲ تا یهو مرده فیلش یاد هندستون می کنه دیگه حال نمی کنه تو اون زندگی بمونه ۱ سکتم بهت میده می گه خدا نگهدار اون موقع هستش که باید بگی مهر حق زنه که بتونه از پس خودش بچش بر بیاد 

یه جور دیگه هم می تونی نگاه کنی خدایی نکرده ازدواج می کنی بچه میاری ۱-۲ تا یهو مرده فیلش یاد هندستون ...

خب عزیزم‌ من از اول کار میکنم 

و اینکه اگه خواست بره نمیشه به زور نگهش داشت فقط نباید وابسته مالی باشی بهش 

2810