2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
عزیزم خداروشکر، خیلی خوشحال شدم برات   انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو بیاری گلم   &n ...

ممنونم فدات شم انشالله 😍😍😍. خدا نی نی تو دلتو برات حفظ کنه❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدت به خدا باشه انشالله که با اولین ای وی اف مامان میشی فقط استرس و از خودت دور کن

ممنون عزیزم فدات بشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

@سهاستاره    

سهاستاره جون خیلی محبت کردی من تونستم از داروخانه دکتر شریفی استرادیول سفارش بدم

بچه ها داروخانه دکتر شریفی استرادیول خارجی ازین دیسکای ۲۸ تایی داره 

هر دیسک ۲۵۰ تومن اگر لازم دارین زنگ بزنین سفارش بدین

۰۲۱۸۸۶۸۴۹۹۹

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام سیلویا جون..عزیزم ی سوال🙋 من ماه دیگه اگر خدا بخدا و مشکلی پیش نیاد میرم برای انتقال جنین فری ...

عزيزم تداخلي نداره ، ويتامين C لازم نيست بخوريد ، ال ارژنين را بيشتر هم مي تونيد بخوريد ، كيوتن هم دوزي كه ميخوريد كمه حداقل روزي ٣٠٠ ميلي گرم بخوريد

دوستان اینجا کسی بوده با ذخیره پایین  یعنی بین ۰.۲ و ۰.۱ ذخیره تخمدان، تخمک کشی کرده باشه و جنی ...

عزیزم یکی از  دوستای من هم ذخیره اش 0.2بود تو سیکل پانکچر فقط دو تا تخمک براش تشکیل شد که خداروشکر دوتاشم جنین شد و انتقال داد و الان بارداره یه قلو 

ان شاءالله برای شما بهتر از اینم جواب بده ب نظرم قبلش تقویتی مثل اوابوست و کیوتن هم مصرف کنید که تخمکای با کیفیتی داشته باشید 

عزيزم تداخلي نداره ، ويتامين C لازم نيست بخوريد ، ال ارژنين را بيشتر هم مي تونيد بخوريد ، كيوتن هم د ...

مرسی مهربونممم...خ خ لطف کردی 🤗🤗

باشه عزیزم..کیوتن ۳۰میل هست..پس کمه..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
به نظرم فرقی نداره و یا حداقل خود آزمایشگاه با انتخاب اسپرم توی جنسیت دخیله. چون اسپرم رو میگیرند و ...

عزیزم اسپرم به صورت xy یا xx نداریم کرموزوم های جنسی به صورت تکی هستند، در تخمک فقط کرموزوم x هست اما اسپرم ها به دو صورت هستند یا حامل کرموزوم x هستند یا حامل کرموزوم y که بسته به اینکه کدومشون با تخمک حامل کرموزوم x لقاح پیدا کنن حاصلش میشه xxکه دختره یا xy که نتیجه میشه پسر 

مرسی مهربونممم...خ خ لطف کردی 🤗🤗 باشه عزیزم..کیوتن ۳۰میل هست..پس کمه..

الان فقط ۳۰ میل موجوده ولی اشکال نداره چندتا بخور در روز من این کارو میکردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810