2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
اتفاقا همسرم خیلی اصرار داره بخاطر شرایط روحیم که ببرتم جایی واسه تغییر روحیه. خیلی دلم براش میسوزه ...

عزیزم که تو همسر به این خوبی داری قدرشو بدون بچه خیلی عزیزه ولی آخرش همسرته که کنارت میمونه برو یه هوایی میخوری با انرژی زیاد از اول شروع میکنی شانس بارداریتم که بالاست بالاخره ساک بود حتما اینبار جواب میگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم که تو همسر به این خوبی داری قدرشو بدون بچه خیلی عزیزه ولی آخرش همسرته که کنارت میمونه برو یه ه ...

انشالله. ممنون از حرفهای دلگرم کنندت💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
خوشبحالتون چطوری اینقدر تخمک دارییین حسودیم شد😑😑😑😑

هایپر شدم مردممممم یعنییییی 

چه فایده ولی کلا ۱۰ تا جنین شد که الان ۵ تا مونده ولی تا حالا مثبت نشده انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
صد در صد از داروخونه میخرم که از شرایط نگهداریش مطمعنم بعدشم اینجا همه دونه دونه میخونن اگه شما جدید ...

شما برو از همون داروخانه بخر که به قیمت خیلی بالا بدن😐😐

من‌برای ثوابش اینکار رو میکنم عزیزم شرایط نگهداری هم درست رعایت میکنم

بله عزیزم من چند تا سقط داشتم همه چیز نرمال بود ب جز آپکا الآن من روزی ی دونه آمپول آنوکسا می زنم ...

ببخشید میشه بپرسم آپکاتون چند بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم تازه اگه شما مشکلت فقط پلی کیستیکه خیلی بهتر و سریعتر با ای وی اف نتیجه میگیری اصلا نگران ...

نه عزیزم شوهرمم ازمایشش تعریفی نداره عزیزم مورفوش ۱شده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببخشید میشه بپرسم آپکاتون چند بود؟

بله عزیزم ۵ بود ک با یک بار لنفوتراپی شد ۲۸

چطور مگه شما هم مشکل آپکا دارین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بعد انتقال تا زمانی که مثبت نشی سونویی نداری انشالله مثبت که شدی سونو یاک و قلب ۳۵۰ تومن سونوغربالگر ...

كجا رفتي سونو ها را شما خيلي گرون گرفتن ازتون من كلينيك بارداري ابن سينا ميرم سونو ساك و قلب را ٨٠ تومن و سونو غربالگري را ٣٥٠ تومن دادم و ويزيتشم هربار ٦٠ تومن  

ببین یکبار تو امریکا خیلی خوب رفت بالا ۹ شد، ولی سیکلهای بعدش همیشه سخت رفت بالا و به زور ۷ شد. همس ...

با همون ۷ وقتی دوبار انوقال دادی و مثبت شدی حتما بازم میشی

انشالله اینبار سرم میزنی و یه بارداری خیلی خوب برات اتفاق میفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام جانم..عزیزم من هم ده روز خوردم..البته من بخاطر  پولیپ خوردم..مشکلی نداشتم..انشالله برای شم ...

ممنون تمناجان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810