2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
ببین من دیشب نمازم رو که خوندم تو رکعت اخر بدفعه یادم افتاد که من امشب با یکی دیگه دوتایی تو سجده بر ...

عزییییییزم چقددددد قشنگ😍😍😍😍 الهی ک ۱۲۰ سال همراهتون با صحت و سلامتی خدای مهربون مون رو پرستش کنین ۰😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه واقعا؟ نشنیده بودم پایین اومدنو. رو من ک تاثیری نداشت 

توی بعضی تاپیکا تو‌ همین ‌نی‌نی سایت نوشته 

چقدر خورده بودی ؟ زیاد یا کم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش سه تا جنین دارم خواهری فکر نکنم به بررسی برسه  نمیدونم آزمایش کاریوتایپ چیا هستن برا همسرم ...

عزیزم کاریوتایب یه تست خونه....

تو آزمایشگاه ژنتیک انجام میدی.... 

کرومزومها رو از نظر ظاهری بررسی میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون نمیدونم یادته یا نه من دوتا دختر دارم پارسال تعیین جنسیت کردم و بچم سقط شدو دوبار انتقا ...

عزیزم بله یادمه.... 

آره لازمه انجام بدی.... 

چون خیلیا بودن اینجا برا بچه دوم بررسی کرذن دیدن مشکل دارن.... 

مگه خود من بچه دومم طبیعی باردار نشدم.... 

با وجود شرایط بد اسپرم؟ 

یعنی گاها میبینی شانس باهات یاری میکنه و یه اسپرم سالم به طورت میخوره.... 

یا مثلا قبلا به خاطر شرایط مساعد اوضاعت بهتر بوده یاری کرده بارداری سالمی داشتی.... 

بررسی که بکنی ریسکها خودشونو نشون میدن و کنترل میشن و شانست بالا میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط میدونم گریدشون آوب بوده تورک اناجان،اسپرم همسرم تعدادش ازحدنرمال کمتره وموفولوژی بین صفرویکه ودی ...

پس حتما کاریوتایپ بده یعنی اصرار کنه دکتر براش بنویشه.... 

سلامت جنینم بله پی جی اس و پی جی دی و... اینا هستن.... 

والادکتراهم تورشت اونقدبارعلمی بالایی ندارن،بااینکه من تعدادانتقالام زیاده برسی خاصی انجام نمیدن،فقط ...

عزیزم ربطی نداره گرید به سلامت جنین.... 

گرید از نظر نظم تقسیمات سلولی طبقه بندی میشه.... 

یعنی ممکنه جنینی گرید سی باشه اما سالم باشه.... 

ما بارداری سالم با جنین گرید سی هم تو همین تاپیک داشتیم..... 

اما بودن دوستانی که جنین گرید آ ولی با مشکل کرومزومی داشتن.... 

حتی یکی از دوستان رو مثال بزنم بعد ۶ تا انتقال که هر بارم کلی جنین گرید آ داشته منفی میشده....

قشنگ یادمه حتی دکترش گفته بوده نیازی نیست کاریوتایپ بدن احتمال مشل کرومزومی داشتنشون خیلی کمه.... 

اما بار آخر سر خود رفته بود داده بود یه دکتری براش نوشته بود و انجام داده بودن متوجه شده بودن همسرشون مشکل کرومزومی داره..... 

یعنی عزیزم بله امکانش هست.... 

پس بررسی کنی لااقل میفهمی مشکل هست یا نه.... 

بچه ها کسی دراین مورد تجربه نداشته؟🥺

عزیزم بله بودن دوستانی که بعد کوتر تخمدان باردار شدن بنام الان یادم نیست.... 

اوه مرسی  حالا چرا میدن این امپول رو؟ عه چه بد یعنی اینجوری که واسم نوشته قشنگ تا ۱۳ انتقال ن ...

دم دکترت گرم..... 

عزیزم بی بی ممنوعه..... 

جیزززززه... 

🍳🍳🍳🍳🍳

اهان😇 ولی ۱۶ . ۱۷ . ۱۸ . ۱۹ میشه روز چهارم :/ میدونی اخه چون دکتر برگه رو واسم توضیح نداد فقط گفت ...

عزیزم هر 24 ساعت رو یه روز حساب کن.... 

یعنی از ساعت انتقالت.... 

اینطوری درست حساب میکنی.... 

ببخشید این چند روز من کلی پر حرفی کردم حلال کنید🙏🌱 امشب پاچه گوسفند بار گذاشتم فقط توش پیاز حلقه ...

عزیزم نوش جونت.... 

کلا افراط تفریط نکنی همه چی برات خوبه.... 

ممنون قشنگم الان خونه نیستم رفتم خونه کاغذ خودمو برات میفرستم یه نگاه بکن لطفا🫂🙏 میگم چیزه ...

عزیزم پروژسترون حتما باید هم عمیق تزریق بشه هم آروم..... 

۲۴ ساعت بعدشم کمپرس گرم بذاری.... 

یه در میونم تزریق کنی.... 

اگه رعایت کردی و بازم نشد بهتره به دکترت بگی شاید حساسیت داری.... 

البته میگی قبلا هم زدی.... 

همین برند بوده؟ 

والا توی این برگه همونی که گفتم نوشته امپول hcg سه روز بعد انتقال ویکیش پنج روز بعد انتقال  شی ...

عزیزم نگران نباش حالا یه روز این ور و اون ورم بشه انقدر میلیمتری نیست..... 

بیخودی انقدر به خودت استرس نده.... 

منم روز دو و پنج داشتم.... 

یعنی انقدر استرس نداره.... 

دوستان  لطفااا برای من خیلییی این هفته دعا کنید(البته اگه قابل میدونید) خیلیییی محتاجم به دعا ...

عزیزممممم انشالله مروارید خوشگل وجودت یه هفته دیگه اعلام وجود میکنه و نه ماه بعدم به سلامتی بغلش میکنین..... 

سلام بنظرتون شانس موفقت تو عمل تسه چقدره که بشه اسپرم پیدا کرد.کسی اینجا همسرش تسه کرده نتیجه چی شده ...

بله عزیزم خیلیا با تسه جواب گرفتن..... 

بهارک جون یادته گفتم دکتر ظهیری گفت ذخیره ات خیلی پایینه ، یکبار انجام میدم اگر نشد تخمک اهدایی  ...

عزیزم سفیده تخم مرغم بخور.... 

من خودم دو ماه قبل آخرین سیکلم هر روز دو تا سفیده تخم مرغ آب پز میخوردم.... 

بار آخر کیفیت تخمکام هم خوب بودن و تعداد بیشتر شد.... 

کلا رژیم پر پروتئین.... 

آب زیاد.... 

پیاده روی....