2777
2789
عنوان

دنیا محل آزمایش انسان هاست شک نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست
ولی من از دست خدا خیلی ناراحتم بهتره بگم.بعضیها واقعا غرق در خوشین بعضی ها .دلم خیلی گرفته آخه خدایا ...

اگه اونی که خدا بهم داده حفظ ظاهر کنه چی؟

درست نیست بگم ولی من تو زندگیم هیچی کم ندارم همه چیز دارم با این که کلا ١٩ سالمه تو رفاه بزرگ شدم و..

ولی حال روحیم خراب و سردرگم 

من خیلی جوونم ولی الان دارم وحشتناک ترین روزای زندگیمو میگذرونم اینکه چخبره بزار خدا بداند و بس 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

درسته منم نوجونیم خیلی ضدحال خوردم الان ۱۰ درصد دارم ی نفسی میکشم ولی دنبا کلا چیزی نداره واس دل خوشی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور میکنم چون فقط ادم هایی که سختی کشیدن این جملات رو درک میکنن

١٩ سالمه 

اما جوری حفظ ظاهر میکنم که به چشم همه خوشبخت ترین و خوشحال ترین دختر جمعم

فک کن تو این سن به این وضع بیفتی ولی من به اون بالایی باور دارم هرروزم این باور بیشتر میشه چون یجاهایی راهو نشونم داده و میده

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
موافقم...پول همه چیز نیس...ولی تا حد زیادی اقتدار و احترام میاره...مریض باشی پول باشه درمانش میکنی ن ...

اره بخدا پول خیلی مهمه. درکنارشم سلامتی ودل خوش. ولی بدون پول کدوم ادمی دلش خوشه؟غذای سالم وباکیفیت لباس مرتب وجنس خوب و...همه اینا پول میخواد دیگه باماچ که نمیشه

والا الان که چن تادانش اموز فقیر بخاطر اینکه پول تبلت یاگوشی نداشتن که بخوان مجازی درس بخونن خودکشی ...

بله اون مورد هم هست

ولی مرفه نشین ها آمار خودکشیشون بالاتره 

درسته منم نوجونیم خیلی ضدحال خوردم الان ۱۰ درصد دارم ی نفسی میکشم ولی دنبا کلا چیزی نداره واس دل خوش ...

بگرد پیدا کن یه دلخوشی

امید داشتن آدمو ب خدا نزدیک تر میکنه

همون چیزی ک نوشتمو گفتیدرست نیست بگم ولی من تو زندگیم هیچی کم ندارم همه چیز دارم با این که کلا ١٩ سا ...

خب پس سنت کمتر از اونه که سختی های واقعی زندگی رو درک کنی...فعلا فقط بهت میگم قدر نوجوونیتو بدون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم دنیا محل آزمایش و امتحانه و البته پرورش خدا خیلی وقتا با خیلی سختی ها خیلی چیز ها یاد آدما میده  و البته استراحت هم هست شادی ام هست  ی حدیث هست ک میگه شادی دنیا با غم آمیخته شده

خدایا خودمو به تو سپردم.

قبول دارم دنیا محل ازمون ادماست. 

اما خدا ب یکی ب شدت رفاه داده . و با رفاه تمام ازماییش میگنه

و ب یکی بشدت فقر داده و با فقر ازماییشش میکنه. 

فقرورفاه تو پول نه ها! تو همه چی . حتی قیافه.  رنگ پوست. 

زیبایی.

خانواده. 

مثلا ی دختر در ارزوی ی خاستگاره  ی دختر  مشت ب پشت هم خاستگار داره 

دنیا مال خوشگل ها و پولدار هاست ما اومدیم استادیوم خالی نباشه 🥲

اون خوشگلا و پولدارا بازیگرای خوبی هستن چون خوب بلدن حفظ ظاهر کنن

یک روز قبل از خودکشی زهره فکور صبور بازیگر خوش سیما تو برنامه تلویزیونی بود و چقدر حالش خوب بود بدون اینکه کسی بدونه ایها الناس این داره حفظ ظاهر میکنه

آفرین با این که سنت کمه خوبه که جا نزدی

امیدم به اون بالاییه

میدونم بالاخره درست میشه و همه باید سختیارو بگذرونن

نمیشه به جای اون یه سیب یه سبدسیب ببریم ازدل خدادربیاریم برگردیم بهشت من اینجارودوست ندارم😞

نه😂