2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نمیدونم...  چرا این فکر رو میکنی؟ من ماه پیش سرما خورده بودم خوب شدم ولی سرفش همچنان باهامه ...

انشاالله که مثبتی عزیزم اتفاقا منم همش حس مثبت بودن رو دارم ولی خوب یه خانمی دوتا جنین براش گذاشته بودن یکیش گرفته بود گفت روز دوم یدفعه ای شلوارم خیس شده فکر میکنم اون یکی همون موقع دفع شده بود دیگه فکرم رو درگیر کرد 

نه منم مطلق نیستم باوجود اینکه هتل موندمم و کار خاصی ندارم ولی خودم پا میشم کارام رو میکنم اطراف رو خیلی آروم و سبک جمع وجور  میکنم وبد میام یا یکم میشینم یا میام تو تخت صبحانه هم اروم تا آسانسور میرم دیگه پله نمیرم 

عصر هم بازم آروم میرم تا پای ماشین میرم برای تزریق آمپولام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای انتقال مثبتت آیت الکرسی میخونم😍 پیشاپیش مبارکت باشه🧿🫂💙

مرسی عزیزم انشاالله شما هم مامان شدی همین حالا منم به نیت سما ایه الکرسی میخونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم...  چرا این فکر رو میکنی؟ من ماه پیش سرما خورده بودم خوب شدم ولی سرفش همچنان باهامه ...

ولی سرویس که میرم حرف اون ماما تو گوشم رفت گفتش این سه چهار روز اول رو تو دستشویی رفتنت بیشتر احتیاط کن که فشار نیاد حتی مثانه زیاد پر هم بشه فشار میاره

انشاالله که مثبتی عزیزم اتفاقا منم همش حس مثبت بودن رو دارم ولی خوب یه خانمی دوتا جنین براش گذاشته ب ...

نه مامان خانمی توجه نداشته باش

چون من قبل انتقال هم بخاطر امپول ترشح آبکی داشتم 

ولی دلیل علمی شو نمیدونم :)

امپول hcg ام برات نوشته؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم انشاالله شما هم مامان شدی همین حالا منم به نیت سما ایه الکرسی میخونم

ممنون عزیزم 💙🫂🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ایشاالله ک مثبت میشی  از ته دلم برات دعا کردم میدونم ک مامان میشی

مرسی مهربونم انشاالله به زودی خودت هم مامان بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ولی سرویس که میرم حرف اون ماما تو گوشم رفت گفتش این سه چهار روز اول رو تو دستشویی رفتنت بیشتر احتیاط ...

به من چیزی نگفته 

ولی خودم سعی میکنم آروم آروم کارمو انجام بدم 

متاسفانه من سرفه های موقع انتقالم خیلی خیلی بد بود پر از فشار 

امیدوارم چیزی نشه

تنها امیدم خداست 🥺♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه مامان خانمی توجه نداشته باش چون من قبل انتقال هم بخاطر امپول ترشح آبکی داشتم  ولی دلیل علم ...

نه اون رو ندارم فقط آمپول پروژسترون و قرص استرادیول روزی 3تا میخورم و آسپرین و فولیک اسید و همون آمپول هپارین. شما چند تا hcgمیزنی

نه اون رو ندارم فقط آمپول پروژسترون و قرص استرادیول روزی 3تا میخورم و آسپرین و فولیک اسید و همون آمپ ...

دوتا بهم داده

۱۶ دی و ۱۹ دی 

دیگه تا روز ۱۳ انتقال نمیتونم بیبی بزنم ☹️

اگه به من باشه دلم میخواد همین فردا بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای خوبم  منم به امید خدا بلاخره اندومترم با کمک امپول استرادیول و پی ار پی به هشت رسی ...

خدا رو شکر عزیزم.منتظر خبر خوبت هستیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

چقدر استرس دارید یادمه اون زمان ک من انتقال دادم دکترم گفتم بهم استراحت بده ببرم سرکار گفت عمرا تو الان ی ادم عادی هستی اصلا برو از ابشار نیاگارا خودت پرت کن پایین قشنگ همینو گفت و منم دقیق از روز س همه کار کردم سرکارمم رفتم و مثبتم شدم جنین بخاد بمونه میمونخ و اینم نیس ک شما افتادن جنینو حس کنید حالا با خیسی یا هر چیزی او نخیسیا ترشح واژن بخاطر داروها هورمونی و عادیم هس جنین بخاد دفع بشه انقد ریز اصلا شما نمیقهمید  و نمیبینید

به من چیزی نگفته  ولی خودم سعی میکنم آروم آروم کارمو انجام بدم  متاسفانه من سرفه های موق ...

ببین من دیشب نمازم رو که خوندم تو رکعت اخر بدفعه یادم افتاد که من امشب با یکی دیگه دوتایی تو سجده برای خدا بودیماینقدر حس قشنگی بود به خدا هم گفتم که حتی اگه اون موجود سه روز هم عمر داشته باشه بازم این لحظه برام خیلی قشنگ بود برای شوهرم تعریف کردم گفت برای این حسها س که همه عاطفه مادری رو بالاترین عاطفه میدونن🧐 بعدشم گفت دیگه چهار روزشه نه سه روز😌😌😁😁