2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم من ۳۰ سالمه هنوز همسنای من ازدواج نکردن😁😁😁😁😁🤭 من زود به فکر افتادم قسمتم نبوده از ۹۸ تو ...

کار خوبی کردی من ۲۴سالگی زایمان دوم ولی الان چی ۴۰سالمه 

فکر کنم دکتر منم سینال بده 

به نظرت طوریه پیشنهاد النوا بدم؟

نمیدونم از کجا بفهمم کار دکترم خوبه یانه؟  از چندتا که تعیین جنسیت اونجا بودن و باردار بودن پر ...

به نظرم تو تعیین جنسیت جنین شناس مهمه چون جنین دستکاری میشه ما شکر خدا لتروزولم بدن تخمک زیاد داریم🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی من ۲۴سالگی زایمان دوم ولی الان چی ۴۰سالمه  فکر کنم دکتر منم سینال بده  به ...

درخواست دوستی دادم اگه مایل بودی قبول کن با هم در ارتباط باشیم شما به سلامتی کی شروع میکنی من احتمالا تا ازمایش هام اماده بشه بیوفته بعد عید

والا این که تو کاغذ نوشته اینطوری بود شاید توضیح که به شما داده فرق میکنه حتما فردا از دکترت بپرس با ...

برگم اینه :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این پلی کیستیک بودن خودش خوبه برایه کار ما ولی کیفیت پایینه حتما تقویتی بخور پیاده رویم من دوبار اخر ...

ازمایش شوهرم منم دی آف ا داره 

دکتر که برام فموبرا و مکسی کر ایکس نوشته خودم ۶۰تا اوابوست گرفتم و ویتامین دی ای 

ولی بجز فولیک اسید ودی هزار هیچکدام را هنوز شروع نکردم 

از فردا مکسی کر و‌فموبرا را می‌خورم واز ۲۰سیکل روزی ۱ اوابوست وقتی وارد سیکل شدم اوابوست را دوتا میکنم خوبه؟

میترسم‌قبل تخمکگذاریم بخورم کیست فولیکولاربده. یکی از دوستام خورد کیست شده بود.

نمیدونم والله من سره سه تاشم خوردم ولی البته من ماه قبل تخمک کشی ال دی میخوردم شایدم دلیلش این باشه ولی کیست ندادم

وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون ...

عزیزدلممممم😍😍😍😍 الهیییییی ، پس یه دونست❤️❤️ خدا برات نگهش داره الهی که تا آخر حاملگی هم همینطور بی دردسر و در آرامش بگذرونی به حق فاطمه زهرا، این چه حرفیه عزیزم ما خیلی هم هوشحال میشیم واقعا با این مشکلات، به خبرای خوووووب نیاز داریم عزیزم ، اتفاقا اومدم اول دنبال پیام های شما کشتم ❤️❤️❤️❤️

برگم اینه :)

والا توی این برگه همونی که گفتم نوشته امپول hcg سه روز بعد انتقال ویکیش پنج روز بعد انتقال 

شیاف اندمترین روزی یکی بعد انتقال بشه هر هشت ساعت امپول پروژسترون هم هر سه روز عضلانی 

بازم حتما از دکترت بپرس چون اگه امپول هر روز زده باشی الان نمیتونی یکدفعه کم کنی ممکنه به لکه بینی بیافتی فردا حتما به دکترت بگو داروهات چطور مصرف کردی 

بازم اگه دوستان فکرمیکنن من اشتباه گفتم کمک کنن یه وقت زحمات دوستمون به هدر نره

والا توی این برگه همونی که گفتم نوشته امپول hcg سه روز بعد انتقال ویکیش پنج روز بعد انتقال  شی ...

وای 🥺 الان چیکار کنم

کاش خود دکتر هم یه توضیح می‌داد بهم 

فقط گفت طبق برگه عمل کن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان ،منو یادتونه حالم خیلی خیلی بده امروز رفتم مرکز برای پیگیری تخمک اهدایی وای اینقدر اون ...

عزیز دلم 

متاسفم که روز خوبی نداشتی

توکل به خدا کن

بسپار به حضرت زهرا و فکرش رو نکن آرامشت رو حفظ کن❤️

ان شاء الله همه چیز راحت و همونطور که میخوای خوب پیش میره و به حاجت دلت میرسی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست