2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام عزیزم امیدت به خدا، الان دیگه مامان شدی😉 مبارک باشه انشالله که دوتا نی نی سالم و صالح میچسپن ب ...

مرسی ماهیا جونم انشالله قسمت خودت 😍

عزیزم یه جین گذاشت برام

یکم بالاتر کل اتفاقات مرکز رو توضیح دادم🤭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم امروز بهترین اتفاق زندگیت برات رقم میخوره ❤️❤️❤️❤️

مرسی مهربونم😃😘

انشالله برای شما😇💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه  من بعد از ٧ سال ا ...

سلام عزیز جان وای چقدر ذوق کردم برات 😍😍😍

آخ از خدا میخوام تا آخر بارداریت به بهترین نحو بگذره و 9ماه دیگه ی نی نی سالم بغلت باشه💞

مبارکت باشه عزیزم ان شالله دو هفته دیگه خبر  خوب بهمون بدی و خوشحالمون کنی

مرسی مهربونم 

به نینی گلت بگو واسم دعا کنه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی ماهیا جونم انشالله قسمت خودت 😍 عزیزم یه جین گذاشت برام یکم بالاتر کل اتفاقات مرکز رو توضیح د ...

اشکال نداره تعبیر خوابت شد انشالله این یکی بشه چراغ خونه تون عزیزدلم😘😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
[QUOTE=267150627]شاید بدنا با هم متفاوته عزیزم. من بیشتر از سه ماه خوردم ولی کیست نداشتم اصلا. فقط پ ...

خیییلیم عالی. ان شاالله بهترین نتیجه رو میگبری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم  راستش یکم ناراحت شدم ولی سپردم دست بالایی میدونم خودش هوامو داره 😍🥰 من تو راه بر ...

الهی قربونه عکسش😍😘

انشاالله ۱۴ روز دیگه خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم🤲❤ ،خوابتو من نمیدونم چی بود عزیزم برام تعریف کن

دوستای که چند بار پانکچر شدید به نظرتون النوا بهتر جواب میده یا سینال؟ وایا النوا تو داروخانه ها پی ...

عزیزم بدن ها باهم متفاوته و واکنش هام متفاوت هم جفتشون باهم میتونن جواب خوب بدن و هم هر دوشون جدا جدا،

تا یک ماه پیش که من النوا مصرف کردم بله النوا راحت پیدا میشد الان رو اطلاع ندارم

من وقتی فقط سینال مصرف کردم تعداد فولیکولام کمتر ولی تعداد تخمکم بیشتر بود، دوره بعد وقتی النوا با سینال باهم زدم تعداد فولیکولام رو زیاد کرد ولی تعداد تخمکم خیلی کمتر بود کیفیتشم اومد پایین

البته برای من دکترم میگفت هر دوره که بگذره بخاطر بالارفتن سن تعداد و کیفیت میاد پایین و این طبیعیه

مبارکت باشه عزیزم ان شالله دو هفته دیگه خبر  خوب بهمون بدی و خوشحالمون کنی

بهارک جون یادته گفتم دکتر ظهیری گفت ذخیره ات خیلی پایینه ، یکبار انجام میدم اگر نشد تخمک اهدایی 

امروز جای دیگه مشاوره رفتم ایشون هم گفت تخمک اهدایی 

دلیلش را جالبه گفت چون ذخیره پایین روی کیفیت تخمک هم اثر میزاره 😳 

ولی حالا یکبار انجام میدم ببینم چی میشه 😔

اشکال نداره تعبیر خوابت شد انشالله این یکی بشه چراغ خونه تون عزیزدلم😘😘

😇😇

ولی خدایی حال کردی چطوری قبلش حواب دیدم😂😂

برگای شوهرم ریخته میگه چرا هر اتفاقی میخواد بیوفته قبلش خواب می‌بینی 

مرسی مهربونم 💜💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی قربونه عکسش😍😘 انشاالله ۱۴ روز دیگه خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم🤲❤ ،خوابتو من نمیدونم چی بو ...

خلاصه وار میگم

خواب دیدم از آسمون تخم پرنده میاد رفتم ۳ تابرداشتم دوتا ترک خورده بود یکی سالم تخم ها بزرگ بودن مثل تخم شترمرغ

برا شوهرم تعریف کردم گفت احتمالا یکی بگیره

منم ۳ تا جنین برداشتن ۲تاش نابود شد یکی گذاشتن😂

مرسی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بدن ها باهم متفاوته و واکنش هام متفاوت هم جفتشون باهم میتونن جواب خوب بدن و هم هر دوشون جدا جد ...

عزیزم منم ۴۰سالمه شاید تنها شانسی‌که دارم اینه که تنبلی تخمدان گرفتم و ذخیره تخمدانم نسبت  به سنم‌خیلی خوبه ولی خبری از کیفیت ندارم البته ماه پیش ۱۶سیکل دوتا فولی ۲۰ و۱۸ تخمدان راست داشتم 

من فقط همین یکبار وارد سیکل میشم بخاطر اون دارم پیگیری میکنم که حداقلتعداد تخمک و جنین زیاد باشه 

چند مرتبه شانس انتقال داشته باشم توکل بخدا 

فعلا که گیج شدم.

بهارک جون یادته گفتم دکتر ظهیری گفت ذخیره ات خیلی پایینه ، یکبار انجام میدم اگر نشد تخمک اهدایی  ...

ای بابا من ذخیره‌ام‌بالا ولی سنم‌۴۰ میگن ذخیره کاری به کیفیت نداره فک‌کنم خودشون هم نمیدونن چی میگن

خوبم عزیزم نی نی هم خوبه خداروشکر همین حالا چشمم به یه مطلب درمورد لانه گزینی خورد کلی خداروشکر کرد ...

خدا رو شکر که جفتتون خوبید عزیزم 

کلا تغییرات هورمونی روان آدم رو به هم میزنه .چیزی تا زایمانت گلم انشالله که باقیش هم به خوشی سپری میکنی و نی نی رو سلامت در آغوشت میگیری

انشالله که هیچ زنی و مردی حسرت داشتن فرزند رو نداشته باشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...