2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون ...

پانیذ عزیز .تبریک میگم که تا اینجا همه چی خوب پیشرفته 

امیدوارم که تا آخرش هم به خوبی پیش بره و به سلامتی نی نی رو در آغوش بگیری

عزیزم مطمئن باش اینجا بچه ها از باردار شدن بقیه دوستان خوشحال میشن و از منفی شدنشون ناراحت ،چون هممون سختی کشیدیم و همدیگه رو درک میکنیم 

و همینطور مامان شدن کسی داخل تاپیک روزنه امیدی میشه برای بقیه که تلاششون رو ادامه بدن تا انشالله اونها هم نتیجه بگیرن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان اول به همه اونایی که مثبت شدن تبریک میگم...برای منتظرا خیلی دعا کنید🥺 دوم اینکه میدون ...

بچه ها کسی دراین مورد تجربه نداشته؟🥺

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی دراین مورد تجربه نداشته؟🥺

سلام عزیزم

من سال ۹۲ این عمل رو انجام دادم.

چون پلی کیستیک خفیف بودم و ناباروری بی علت داشتم همراه با لاپاراسکوپی تشخیصی برام کوتر تخمدان انجام دادن و هیسترو هم کردن که گزارشش نصف و نیمه بود و متاسفانه دکتر خوبی رو برای این عمل انتخاب نکرده بودم و ‌...

بعد اون هم چند دوره دارو مصرف کردم و نشد بعدها ای یو ای و ای وی اف منفی هم داشتم ...

اگر میخوای این عمل رو انجام بدی اول مطمئن شو که این عمل برات مفیده 

یعنی اگر دکتر خوب و مورد اعتماده انجام بده وگرنه بنظرم با دکترهای خوبی که دوستان اینجا اسم میبرن ویزیت شو و نظر اونها رو هم بپرس 

ان شاء الله هرچی برات پیش میاد خیر باشه و به نتیجه برسی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
والادکتراهم تورشت اونقدبارعلمی بالایی ندارن،بااینکه من تعدادانتقالام زیاده برسی خاصی انجام نمیدن،فقط ...

عزیزم تا تهران که زیاد فاصله نداری 

چرا نمیری تهران این همه هزینه کردی اخه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام انا جون نمیدونم یادته یا نه من دوتا دختر دارم پارسال تعیین جنسیت کردم و بچم سقط شدو دوبار انتقا ...

پروانه جون میشه تجربه‌ات را برام بگی چندتا جنین داشتی ؟

اخیرا تخمدانت چند بود؟

آز اسپرم‌همسرت اوکی بودراستی من همسرم بتازگی آز داده هنوز جواب نیومده آیتم از مایش برای آی وی اف باید چند باشه؟

سلام گلم مرسی بیمارستان میلاد مشهد قبلا آخوند خراسانی بود الان رفته تو بیمارستان امام رضا 

عزیزم من فردا پی ار پی دارم ولی همراه ندارم سخت نیست چه جوری اصلا خودم تنها میتونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون ...

چراناراحت بشن عزیزم،مبارکت باشه خداروشکر،هرباریکی ازاین جمع مامان میشع قوت قلب ماهاببشترمیشه برای ادامه دادن،الهی9ماه راحتی روسپری کنی خیلی مواطب خودتونی نی باش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم تا تهران که زیاد فاصله نداری  چرا نمیری تهران این همه هزینه کردی اخه

تهران خیلی برام رفتوامدسخته خواهری،همسرم پرسنل بیمارستان مرخصی ندارن شیفتاشون زیاده،هرماه شیفتهایی ک میذارن براشون دست خودشون نیست ومتغییره نمیشه اصلاروش حساب کرد،بار6م بابدبختی پیش دکتررزاقی سونومیشدم ولی جنینم رشت بودیعنی انتقالمورشت انجام دادم هفته ای دوبارمیرفتم تهرانوسریع برمیگشتیم خیلی وحشتناک سخت بودهمش بااسترس راهو،کسی نفهمه واتفاقی توراه نیفته تصادفی چیزی،داروزیادداده بوددکتررزاقی،باسه تاسرم ای وی ای جی ک بتام برای اولین بار17شدوافت کرد،بعدم سری اخر6تاسرم گرفتن چون ایمونولوژرشت گف باتوجه ب وزنت ک تزدیکه70هس سرم کم گرفته بودی منم گفتم حتمابخاطرکم بودن سرم افت کرده اینبارحتمامیگیره،هیچباراینقدامیدوارم نبودم یه حسی بهم میگف اینبارمثبت میشه،نمیدونم چرا،سریای قبل همش ناامبدبودم،ولی اینبارم منفی شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اون تاریخ برای امپول Bhcg هست نه پروژسترون  شما امپول پروژسترون هر سه روز بزن

تا امروز روزی یکی زدم

حالا فردا از دکتر میپرسم :)

ممنون گلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان شیاف پروژسترون استفاده میکنی همون اندومترین  هر سه روز امپول پروژسترون  انتقال که د ...

گلی به من فقط گفته بود از ۸ دی تا روز انتقال هر روز امپول پروژسترون بزنم

دارو های اصلیم بعد انتقال شروع میشه من الان فقط تا امروز ۵ تا پروژسترون زدم همین 🤔

روزی ۳ تا استرادیول خوردم

با آسپرین 

شماهم انتقال دادی الان؟

کی میری آزمایش بدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اون امپول hcg هم که میزنی تا پنج روز بعدش چک بی بی و مثبت میکنه که کاذبه بعد از این امپول حواست باشه ...

اوه مرسی 

حالا چرا میدن این امپول رو؟

عه چه بد یعنی اینجوری که واسم نوشته قشنگ تا ۱۳ انتقال نمیتونم بیبی بزنم 😂

من میخواستم از روز ۹ سیکل شروع کنم باتوجه به جنین های ۵ روزم به بیبی زدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم توی مصرف داروهات خیلی دقت کن که بخاطر یه اشتباه زحمتات به باد نره پس امپول پروژسترون هر سه روز ...

عشقم اخه تو توضیحاتی که بهم داده نگفته شیاف بزارم من اصلا نزاشتم🥺🥺

فرداهم انتقال دارم دیگه شیافم شروع میشه 

ساعتش رو چطوری تنظیم کردی شما؟

من میخوام ۱۲ شب ، ۸ صبح ، ۴ بعدازظهر ، بزنم خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور خوب میشه تا ابد باید انسولین بزنه

اینجوری نگو از کجا انقد مطمئنی

خدایی که من میشناسم همیشه معجزشو نشون داده از خودش بخواه مواظب دختر قشنگت باشه و به سلامتی کامل برسونتش💙🧿

من برای عزیز دردونت آیت الکرسی میخونم🤲 انشالله لایق باشم و قبول بشه🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40