2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
خوب عزیزم اولا راحتترین راه اینه همسرت یه تست کاریوتایب بده البته بازم صد درد نیست یعنی ممکنه کاریوت ...

همش سه تا جنین دارم خواهری فکر نکنم به بررسی برسه 

نمیدونم آزمایش کاریوتایپ چیا هستن برا همسرم شاید انجام داده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم اولا راحتترین راه اینه همسرت یه تست کاریوتایب بده البته بازم صد درد نیست یعنی ممکنه کاریوت ...

سلام انا جون نمیدونم یادته یا نه من دوتا دختر دارم پارسال تعیین جنسیت کردم و بچم سقط شدو دوبار انتقال منفی برام تست کاریوتایپ برایه دوتامون و ایمنی انعقادی برایه خودم به نظرت منی که بچه ی سالم دارم لازمه این ازمایش ها البته که دادم ولی کنجکارم بدونم لزومی داره انجامش یا خرج الکی رودست خودم گذاشتم

ببخشید عزیزم تو انتقال دو مرحله ای هم پول دو تا انتقال رو میگبرن؟

اره عزیزم،فقط قبضشوصادرکرده بودروزانتقال دوم همسرم رفت واریزکنه هزینه انتقال مرحله دومویه جنینم حذف شدپول اونوکم کردن بقیه روواریزکرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم.....  خیلی دلم میخواد بیام اما واقعا زمان کم میارم....  دوستامونم مطمئن باش ب ...

فقط میدونم گریدشون آوب بوده تورک اناجان،اسپرم همسرم تعدادش ازحدنرمال کمتره وموفولوژی بین صفرویکه ودی افش به 18رسیددارومصرف میکنه،کاریوتایپ نه نداده یعنی نخواسته بودن،با سه تادکترارولوژکه معروفن تورشت تحت نظربوده،ولی هیچکدوم کاریوتایپ نخواستن،منطورتون ازسلامت جنین همون پی جی دی یه همچین اسمی اونومیفرمایین؟نه انجام ندادیم،بنطرتون انجام بدم؟

عزیزم به نظرم بعید نیست جنینا مورد داشته باشن اما خوب نظر قطعی نمیتونم بدم چون علمش رو ندارم...  ...

والادکتراهم تورشت اونقدبارعلمی بالایی ندارن،بااینکه من تعدادانتقالام زیاده برسی خاصی انجام نمیدن،فقط میگن بازدهی انتقال دادتابگیره،چون بااسپرم همسرم جنین آ هم تشکیل میشدفک نمیکردم اونقدبدباشه که جنین اهدایی بگیرم،دوسداشتم حالاکه خودم تخمک ندارم لااقل نصف ژنتیک بچه ازهمسرم باشه،اهداکننده های تخمکم متفاوت  بودن ازسه یاچهارنفرتاحالا تخمک گرفتم،واینکه این باراخربجای سینال گنال خریدم گفتن تخمکهاتعدادش کم میشه باگنال اماکیفیت بالاتری داره،دویداشتم بلاست بشن یبارم بابلاست امتحان کنم که متاسفانه روزپنجم یه کامپکت بی شدجنینم یکیشم حذف شد،میخوام بدونم اینکه کامپکت بی شداناجون یعنی رشدش خوب نبودجنین ضعیف بوده درسته آناجون؟رورانتفال ب دکترم گفتم چرابلایا نشدکه کامپکتم خیلی عالیه،

سلام دوستان۳ماهه پیش اینجا گفتم با ای وی اف باردار شدم متاسفانه هفته۱۱قلب بچم متوقف شد و کورتاژ شدم ...

سلام عزیزم من خیلی کم میام ولی میبینم خیلی ناراحتی البته که حق داری ولی فراموش نکن که ما طبیعی مادرنشدیم که بخوایم گریه زاری کنیم شش ماه افسردگی بگیریم و یکی دوسال بعد بچه بیاریم ماها از همه چیمون گذشتیم ووقت برا گریه زیاده دو سه ماه استراحت کن دوباره یا علی بگو اگه این کارو نکنی خودت ضرر میکنی منم با هزار امید یک جنین تشکیل شد همونم تو سه ماهگی از دست دادم ایست قلبی کردی دیگه هیچ جنینی ندارم وقتی رفتم بیمارستان همه زنا با بچه هاشون بودن و شیرشون میدادن من غم عالم رو دلم بود میگفتم چرا من منکه این همه سختی کشیدم اخرای 7سقط کردم ولی دیدم ذخیره تخمدانم پایبنه اسپرم شوهرم افتضاحه گفتم اول میرم کارامو میکنم بعد عزاداری جنینمو حالا ماه دیگه میرم سیکل پانکچر بعدش انتقال جنین و و دوباره حس مادر شدن و جای هیچ عزاداری تو زندگیم نیست ب این نتیجه رسیدم که خدا بهترینارو ب ما میده حالا میخواد چندتا جنین فریز بده 

چندتا بچه کجا یکی کجا تو هم پا شو که وقت برا فک کردن زیاده الان یکی دوماه استراحت کن بعدش برو دکتر تا ضرر نکنی عزیزم😘

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
خواهش میکنم عزیزدلم، خب خداروشکر ❤️❤️❤️ ووییییییی😍😍😍الهیییییی، پس امروز میبینیش ژوژه خانوم و 🫣🫣 ...

ممنون نازدخت جان ، اتفاقا خودم خییییییییلی دختر دوست دارم، اما به خدا گفتم اونی که خیر هست بشه اونی که موقع پیری باما با محبت باشه، اونی که باعث افتخارمون باشه، چون من نمیدونم چی بصلاح من هست و چی نیست. 

سلام به همه مامان های الان و مامان های آینده

امروز سونو داشتم الحمدالله خدارا هزاران بار شکر گفتند تا الان همه چی خوبه و ساک حاملگی با کیسه زرده دیده شده، و مجدد شیاف و امپول قرص نوشتند برام، گفتند دو هفته دیگه باید برم سونو.

خیلی خوشحال شدم.🤩🤩🤩

بعد از نمازم سجده شکر بجا اوردم.😍😍😍

ان شاءالله، به مهربانیش، به کرمش و  به حق ۷۲ شهید کربلا، به حق ۱۴ معصوم فرزندان سالم و صالح و بهتر از تصورتان و عاقبت بخیر روزی همه خانم های منتظر فرزند باشه. آمین یا رب العالمین 

ان شاءالله، به مهربانیش، به کرمش و  به حق ۷۲ شهید کربلا، به حق ۱۴ معصوم نی نی منم سالم و صالح و بهتر از تصورم و عاقبت بخیر باشه. و پایان ۹ ماه بارداری عالی بیاد تو بغل من و همسرم. آمین یا رب العالمین 

راستی یک ساک حاملگی بود یعنی یک نی نی میشه.

ممنون اول از خدا و دعای امامان و همچنین شما عزیزان که برام دعا کردید و ... 💞💞💞💞💞💞💞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان شاءالله همسرمم زودی کار پیدا کنه، ۱۲ روز شده و فعلا هیچی. 

ممنون نازدخت جان ، اتفاقا خودم خییییییییلی دختر دوست دارم، اما به خدا گفتم اونی که خیر هست بشه اونی ...

وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون کم کنه. فقط و فقط میتونم دعا کنم.

امروز دیدم خیلی ها ناراحت هستند، گفتم اگر بگم سونو خوبه شاید بگن ما ناراحتیم اومده خوشحالیشو نشون میده یا ... 

اما چون اینجا صحبت کرده بودیم و قرار بود اطلاع بدم ، گفتم بگم و بقیه هم امیدشون بیشتر بشه و در خوشحالی خودم شریک کنم، اگر باعث ناراحتی کسی شدم که اطلاع دادم من جواب سونوم خوبه یا ... خواهش میکنم منو به بزرگواری خودتان ببخشید، به هیچ وجه قصد شکستن دل کسی رو ندارم یا پز بدم یا ...

برای همه آرزوی بهترین ها رو دارم . قلب هاتون شاد و لبتون خندان . 

ممنون عزیزدلم 🙏🙏❤️❤️ الهی که بزودی شما خبر خوش بدی اینجا آستاره جون 💋💋

قربونت عزیزم مرسی😘😍🙏🙏انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...