2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نه دیگه ، از روز انتقال حساب میشه ۱۳ ۱۴ ۱۵  ۱۵میشه روز سوم

اهان😇

ولی ۱۶ . ۱۷ . ۱۸ . ۱۹ میشه روز چهارم :/

میدونی اخه چون دکتر برگه رو واسم توضیح نداد فقط گفت برگه رو بخون طبقش عمل کن 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متوجه شدم ، میتونی فردا ازشون بپرسی که میشه ۴روز ۱۵تا ۱۹ 

مرسی عزیز دلم😘

بله حتما میپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید این چند روز من کلی پر حرفی کردم حلال کنید🙏🌱

امشب پاچه گوسفند بار گذاشتم فقط توش پیاز حلقه کردم یه کوچولو گندم ریختم با یه کوچولو زردچوبه که رنگش عوص شه از اون حال در بیاد

چون نمیدونم چیا برام خوبه توش بریزم

دقیقا با پای مرغ هم همین کارو کردم 

خوبه؟ میخوام از فردا بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم توی مصرف داروهات خیلی دقت کن که بخاطر یه اشتباه زحمتات به باد نره پس امپول پروژسترون هر سه روز ...

عزیزم شیاف و دارو های دیگه مو از همون داروخانه ی  مرکز ابن سینا گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان ،منو یادتونه

حالم خیلی خیلی بده امروز رفتم مرکز برای پیگیری تخمک اهدایی وای اینقدر اون خانم واسطه بد برخورد کردن همونجا اشکم دراومد واقعا تا کی باید این همه درد بکشیم😭😭

بعدشم درمورد وضعیت مالیمون که گفتم و گفتم شاید پولش تا جور بشه یکم زمان ببره دیگه جوابمو نداد و رفتش 

حتی عکس اهداکننده هم بهم نشون نداد

شوهرم رفته ماموریت تنهام یعنی دارم دغ میکنم تلفنی به اون هم بخوام بگم بیچاره راه دور غصه میخوره

خیلی ناراحتم خیلی

سلام دوستان ،منو یادتونه حالم خیلی خیلی بده امروز رفتم مرکز برای پیگیری تخمک اهدایی وای اینقدر اون ...

نارسیس جان کاش میتونستید بیایید مام. انقدر راحت هست گرفتن اهدایی

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
پروانه جون میشه تجربه‌ات را برام بگی چندتا جنین داشتی ؟ اخیرا تخمدانت چند بود؟ آز اسپرم‌همسرت اوکی ...

سلام عزیزم من با  اول کرج رفتم مرکزم خوب نبود ۸تخمک دو جنین به انتقال نرسید بعد ابن سینا ۱۲تخمک نه جنین یک پسر منفی شدم بار سومم۱۷ تخمک ۱۵ جنین ۴تا پسر دوتا دوتا انتقال دادم یکیش گرفت سقط شد بار اخرم منفی باز از نو دارم میرم جلو این بار مام و بار اخرمه 

ممنون نازدخت جان ، اتفاقا خودم خییییییییلی دختر دوست دارم، اما به خدا گفتم اونی که خیر هست بشه اونی ...

وای پانیذ جونم😍😍😍 مبارکت باشه عزیز دلم

خداروشکر خداروشکر که همه چی باب میلت بوده

🌻♥️😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون ...

عه خانمی این چه حرفیه میزنی 

خوشحالی تو خوشحالی ماهم هست

الان ماها از خواهرامون بهم نزدیک تریم

کار خوبی کردی که اطلاع دادی😍💋❤️‍🔥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقم اخه تو توضیحاتی که بهم داده نگفته شیاف بزارم من اصلا نزاشتم🥺🥺 فرداهم انتقال دارم دیگه شیافم ...

والا این که تو کاغذ نوشته اینطوری بود شاید توضیح که به شما داده فرق میکنه حتما فردا از دکترت بپرس با خیال راحت داروهات استفاده کنی

سلام دوستان ،منو یادتونه حالم خیلی خیلی بده امروز رفتم مرکز برای پیگیری تخمک اهدایی وای اینقدر اون ...

چقدر بعضیا بی درک هستن و بی ملاحظه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم جنینت ۵ روزس باید ۵ روز بزنی

پروانه جون از ۸ دی تا ۱۲دی پروژسترون زدم که میشه ۵ تا😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40