2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
نه دیگه سحر جون اون بالا تو قسمت قبل انتقال نوشته از ۱۰/۸ تا رپز انتقال روزی ی عدد امپول پروژسترون و ...

خوبی بهارک جان🥰♥️

نینی خوبه 

اتفاقا الان میخواستم بهت پیام بدم حس کردم چند روزیه پیامتو ندیدم داخل تاپیک

برقراری عزیز؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوبی بهارک جان🥰♥️ نینی خوبه  اتفاقا الان میخواستم بهت پیام بدم حس کردم چند روزیه پیامتو ندید ...

ممنونم عزیزم خوبیم خداروشکر نی نی هم مدام در حال ورجه ووورجه اون تو 🤪🤪🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چه مرگمه زیر دلم و زانوم از درد داره میترکه

از یه طرفمم کمرم 🤦‍♀️

روز ۱۸ سیکل قائدگی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم خوبیم خداروشکر نی نی هم مدام در حال ورجه ووورجه اون تو 🤪🤪🤪

ای جوووونم خداروشکر 😍

انشالله همیشه دلت شادو لبت خندون باشه عزیز🧿🫂💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دیگه سحر جون اون بالا تو قسمت قبل انتقال نوشته از ۱۰/۸ تا رپز انتقال روزی ی عدد امپول پروژسترون و ...

اره قربونت راست میگی من قسمت بعد انتقال خوندم خداخیرت بهارک جونم انشالله خدا کوچولوت برات حفظ کنه نازنینم 

بخدا کلی براش استرس گرفته بودم خیر ببینی دختر

من چون چندبار ای یو ای و یکبار ای وی اف منفی داشتم واسه همین دوتادکتراین راهوپیشنهاد کردن... میشه ب ...

دکتری که من پیشش جراحی کردم فلوشیب ناباروری نبود. و عمل هیستروم رو خوب انجام نداده بود و مجبور شدم چندسال بعد مجدد هیسترو کنم. اشتباهم همین بود. 

اگر دکترت فوق تخصص ناباروریه لاپارا و هیسترو رو انجام بده مشکلی نیست.

داستان من طولانیه

بعد اون عمل چندبار ای یو ای و ای وی اف منفی داشتم پیش دکترهای مختلف

فروتن، طرازی، پورمطرود با چنددکتر دیگه هم ویزیت شدم مثل اشتری، یونسی، و این اواخر دکتر لواسانی

دو بارم سقط رو تجربه کردم

بالاخره بعد از ۱۰_ ۱۲ سال انتظار به خواست خدا طبیعی صاحب فرزند شدم.

ان شاء الله شما هم به زودی به خواسته دلتون می رسید. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
میترسم‌قبل تخمکگذاریم بخورم کیست فولیکولاربده. یکی از دوستام خورد کیست شده بود.

شاید بدنا با هم متفاوته عزیزم. من بیشتر از سه ماه خوردم ولی کیست نداشتم اصلا. فقط پریودی بعد پانکچر اخرم ک رفتم دکتر گف ی کیست هست. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان یه سوال اگه ویتامین d  ۵۰۰۰۰ ماهی یکبار بخوریم ایراد داره ؟ به جای روزی یه دونه ۱۰۰۰ ؟&n ...

فک کنم بستگی ب میزان ویتامین دی هم داره. مال من خیلی پایین بود دکتر ۵۰ هزار رو هفته ای یکی داده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@صدف_69     سلام عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت حاجت شما خوندم و به امام زم ...

سلام عزیز دلم

ممنونم 

خوشحالم کردی

دعا کن برام لطفااا اینسری مادر بشم 😍 و بچه هام الان توو دلم باشن

الهی حاجت روا بشی مهربونم🌹🌹

دوستان 

لطفااا برای من خیلییی این هفته دعا کنید(البته اگه قابل میدونید)

خیلیییی محتاجم به دعای شما و بسیار اعتقاد به دعا و انرژی خوب دارم

اینسری نمیخواستم بیام اینجا چیزی بگم(نمیخواستم انرژی منفی بدم) ولی الان که پیام مهتاب جان رو دیدم دلم یه جوری شد اخه جز شماها کسی از دلم خبر نداره

دعا کنید این انتقالم مثبت بشه 😍

یه هفته گذشته و من حال واقعا عحیبی دارم😔😔اینسری انتظار خیلی سخت نر شده 💖💖سعی میکنم به داشتن یا نداشتن  علائم توجه نکنم 

الهی هر کسی دوست داره مادر بشه،الهی همه به طور طبیعی مادر بشید