2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

60 بازدید | 23 پست

نصفه شبی سوال دارید بپرسید

اگر وسطش خوابم برد فردا جواب میدم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه خونه ارثیه ای هس 

یکی از وراث توس زندگی میکنه 

اگه بقیه یا یه نفر به زندگی اون اونجا راضی نباشه چی میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خونه ارثیه ای هس یکی از وراث توس زندگی میکنه اگه بقیه یا یه نفر به زندگی اون اونجا راضی نباشه چی ...

اول انحصار وراثت انجام میشه بعدش اجرت المثل ایام تصرف از شخص رو میگیرن و خلع یدش رو میگیرن

درواقع اول خلع ید بعد اجرت

اول انحصار وراثت انجام میشه بعدش اجرت المثل ایام تصرف از شخص رو میگیرن و خلع یدش رو میگیرندرواقع اول ...

خلع ید چیه؟ یکم ساده تر بگو لطفا 

نمیشه انداختش بیرون؟؟ 

تو سهم بقیه نشسته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دیگه غلط کنمم ارشد بخونم همین الان موندممممم تو گلل

(:

من یادمه مدنی سه رو با اینکه سه روز وقت داشت شب امتحان کتاب ۵۰۰ صفحه ای رو توی ۲۰ ساعت خوندم

صبح امتحان سوالا داشتن فرار میکردن من با دست جمشون میکردم دوباره میاوردم تو ورقه سوالات

اتقدر حالم بد بود 😆🥲🫠🤭

ولی خوب ۱۷.۵۰ شدم 

خلع ید چیه؟ یکم ساده تر بگو لطفا نمیشه انداختش بیرون؟؟ تو سهم بقیه نشسته

بهش میگن تصرف عدوانی

دادخواست تصرف و خلع ید میدید (یعنی از اونجا بلندش میکنن)

و غیر از اینکه اجرای احکام شخص رو بلند میکنه ؛ هزینه ایامی که اونجا نشسته رو هم ازش میگیرن

بهش میگن تصرف عدوانیدادخواست تصرف و خلع ید میدید (یعنی از اونجا بلندش میکنن)و غیر از اینکه اجرای احک ...

یه سوال دیگه 

اگه یکی دست نویس امضا کنه میتونه به دخترش وکالت بده 

مثلا بنویسی مادرم بهم وکالت داد اونم امضا کنه 

😂😂😂😂😂سوالا داشتن فرار میکردنچجورییی پونصد صفحه کتاب و خوندییییی

خیلی سخت بود

خیلییییی 🫠🥲

به حدف های استاد گوش کرده بودم تو طول ترم

ولی خوب یه سری گفته ها بود که اشاره کامل نکرده بود

دقیقا ۴۹۳ صفحه بود

تا عمر دارم یادم نمیره (:

خیلی سخت بودخیلییییی 🫠🥲به حدف های استاد گوش کرده بودم تو طول ترمولی خوب یه سری گفته ها بود که اشار ...

من سر کلاس هیچیییی گوش نکردم

همش خواب بودم

هیچی بلد نیستم

سیصد صفحه کتاب و صد صفحه جزوه ها باید بخونم خاک تو سرم خاک تو سر کسی که مدنی سه رو اختراع کرد

یه سوال دیگه اگه یکی دست نویس امضا کنه میتونه به دخترش وکالت بده مثلا بنویسی مادرم بهم وکالت داد اون ...

میشه وکالت داد ولی خوب توی محاکم سند عادی رو آنچنان قبول نمیکنن

میگن باید ثبت دفتری بشه که یک سند رسمی تلقی بشه

وگرنه شما پشت پاکت سیگار هم بنویسی یک سند هست ولی خوب دردسرش زیاده

یه سوال دیگه اگه یکی دست نویس امضا کنه میتونه به دخترش وکالت بده مثلا بنویسی مادرم بهم وکالت داد اون ...

البته سوالتون رو دقیق متوجه نشدم

اگر دختر به مادرش یا بالعکس وکالت بده منظورتون هست

بله میشه به صورت دستنوشته وکالت بده