2777
2789

امکان نداره کسی تو زندگیش سختی نکشه

امکان نداره کسی تو زندگیش غم نبینه

امکان نداره کسی تو زندگیش دلش نشکنه

امکان نداره کسی تو زندگیش گریه نکنه

ثروتمند و فقیر هم نداره 

ب خدا زندگی یسریا رو از بیرون میبینید میگه واوووو طرف هیچی کم نداره خوش بحالش تو ناز و نعمت و... اما نمیدونید شاید طرف حفظ ظاهر میکنه

مهم اینه بالاخره امتحان تموم میشه و خوشی برمیگرده

یکی کل غم و غصه هاش تو نوجوونی و اوایل جوونیش اتفاق میفته یکی میانسالی یکی پیری ولی بالای ٥٠ درصد حفظ ظاهر میکنن یعنی عمرا بفهمی طرف تو دلش چخبره

یا علی♥️

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که نا از وقتی سرمون شد تا حالا بدبختی کشیدیم...خونه پدر و مادر یه جور الانم خونه شوهر صدبرابر بدتر...کی تموم میشه آزمایش من؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ولی نه اینحوزی ک‌ میگی یکی رو خدا تا میاوتسته زدتش یکی هم تا دلش میخاسته دادتش

یکی رو نداده دلش رو خوش کرده

یکی رو داده با هزار درد و غم

دید افراد متفاوته 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
خب ک چی همه سختی میکشن ؟چرا بایذ سختی بکشن خب؟مگ سختی وجود نداشت چی میشد مثلا

گفتم ک

دنیا محل آزمایش و امتحانه

هدف از خلقت انسان همین بوده

ببین گریه کردن توی یه برج یایه پنت هوس بهتروقابل تحمل تراز گریه کردن توی یه خرابه ی اجاره ایه. یاگرسنگی کشیدن بهتراز تحمل کردن بیماری فرزند هست .بااصل حرفت موافقم ولی نمیشه منکرپول وتاثیرش توی کیفیت زندگی شد

همسایمون میگفت قبلا موتور داشتیم دلمون خوش بود هر شب گشت و گذار با موتور همدیگه رو دوست داشتیم الان وضعیت مالی اکی شده همه چی داریم ولی دیگه نمیریم جایی باهم شاد نیستیم 

گفتم کدنیا محل آزمایش و امتحانههدف از خلقت انسان همین بوده

والا ذنیا اگر سختی نداشت 

اگر همش شادی بود بنطرم بهتر بود

ایمان ها قوی تر بود 

انسان ها ادمای بهتری بودن 

جای قشنکتری میشد دنیا اگر کلا سحتی برای خیچکس وجود نداشت 

سختیه که یارو رو دزد میکنه

ایمان رو از بین میبره یارو کفر میگه از شدت فشار

همه افسرده میشن دنیا براشون جای سختی میشه

فعلا که نا از وقتی سرمون شد تا حالا بدبختی کشیدیم...خونه پدر و مادر یه جور الانم خونه شوهر صدبرابر ب ...

تماشاچی نباشی زودتر از چیزی که فکر کنی تموم میشه

بعضی وقتا انسان ها هم باید کاری کنن از تو حرکت از من برکت سخن الله