2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اوه مرسی  حالا چرا میدن این امپول رو؟ عه چه بد یعنی اینجوری که واسم نوشته قشنگ تا ۱۳ انتقال ن ...

این امپول همون هورمونی هست که وقتی جنین لانه گزینی میکنه شروع به ترشح میشه که باعث کمک به جنین میکنه تا بهتر ساک تشکیل بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارسیس جان کاش میتونستید بیایید مام. انقدر راحت هست گرفتن اهدایی

برام خیلی سخته نهال جان ولی الان با این شرایط بهش فکر میکنم دیگه بریدم واقعا نمیدونم چیکار کنم چه راهی برم بهتره چه راهی نرم

والا این که تو کاغذ نوشته اینطوری بود شاید توضیح که به شما داده فرق میکنه حتما فردا از دکترت بپرس با ...

ممنون قشنگم

الان خونه نیستم رفتم خونه کاغذ خودمو برات میفرستم یه نگاه بکن لطفا🫂🙏

میگم چیزه بی ادبی نباشه🙈 من ۵ تا پروژسترون بیشتر نزدما ۳ تا یه سمت ۲ تا یه سمت 

ولی وحشتناک کبود شده و ورم کرده 🍑 تو راه رفتن هم حتی اذیتم مخصوصا اون قسمتی که ۲ تا زدم :/

انتقال قبلا هم پروژسترون زیاد زدم ولی اینجوری نشده بودم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون قشنگم الان خونه نیستم رفتم خونه کاغذ خودمو برات میفرستم یه نگاه بکن لطفا🫂🙏 میگم چیزه ...

اره پروژسترون خیلی جای امپولش بد میشه بخاطر همین بمن شیاف داده بود هر سه روز هم یک امپول که کمتر امپول بزنم

من پلی کیستیکم زخیرم خوبه

منم همینطور 

بار آخر داروهاتون سینال بود یا گونال ؟

شنیدم گونال بهتره ولی نیست وسینال تخمکا را زیاد ولی پوچ می‌کنه 

همش میگن کاش زودتر اقدام میکردم 

من دخترم۱۶ سالشه اما انگار تا حالا خوابم

برده بود حالا تازه یادم افتاده بیشتر بخاطر کیفیت اسپرم و تخمک نگرانم 

جسارتا شما چندساله تون هست اگه دوست داشتی بگو

وقتی اینجا میخونم که کسی منفی شده و یا سقط داشته، نمیتونم پیامی بدم که غمی رو یا دردها و سختی ها تون ...

وای عزیزم پانیز جان این حرفا چیه میزنی چقدر از دیدن پیامت خوشحال شدم خودم پیام بعد شما گذاشتم که چی شده و چرا ناراحتم ولی دیدم خیلی ها جوابتو دادن گفتم بذار ببینم مگه چی نوشتین باور کن خنده اومد رولبهام و دلم شاد شد امیدوارم  بارداریتو به بهترین حالت بگذرونی و نی نی خوشگل و سالم بقل کنی گلم.

سلام دوستان ،منو یادتونه حالم خیلی خیلی بده امروز رفتم مرکز برای پیگیری تخمک اهدایی وای اینقدر اون ...

خدا از سرش نگذره واقعا این پروسه انقد به خودمون فشار میاره که رفتار این ادمای بیشعور دیگه نمیدونی کحای دلت بزاری من که توی این راه هرکسی اذیتم میکنه اشکم در میاره میسپارمش بخدا مطمئنم خدا جوابشون میده 

ادم هیچ وقت به بد کسی راضی نیست ولی توی این شرایط سخت ما که واقعا جونمون کف دستمون گرفتیم و دور از جون همه موش ازمایشگاهی یه مشت دکتر شدیم انصاف و درک هم خوب چیزیه 

تو هم. غصه نخور دوست نازنینم انشالله بحق دل حضرت زینب خدا گره از کارت باز کنه بزودی مامان بشی

منم همینطور  بار آخر داروهاتون سینال بود یا گونال ؟ شنیدم گونال بهتره ولی نیست وسینال تخمکا ر ...

عزیزم من ۳۰ سالمه هنوز همسنای من ازدواج نکردن😁😁😁😁😁🤭 من زود به فکر افتادم قسمتم نبوده از ۹۸ تو این راهم بار اول کرج سینال زدم به نظرم اصلا به درد نمیخوره دوبار اخرم النوا زدم با اچ ام جی یه همچین چیزی برایه رشد فولیکول میدن 

من پلی کیستیکم زخیرم خوبه

نمیدونم از کجا بفهمم کار دکترم خوبه یانه؟ 

از چندتا که تعیین جنسیت اونجا بودن و باردار بودن پرسیدم راضی بودن 

یه خانوم۴۰ دوقلو دختر پسر داشت  که البته نازایی داشت چندتایی هم انتقال منفی چند نفر را دکترا دیگه پیش ایشون فرستاده بودن واز شهرهای اطراف هم اومده بودن سونو را خودش انجام میداد و پرونده را میخواند ولی خیلی سریع چون سرش شلوغ بود ولی دوتا ماما داشت که خیلی باحوصله جواب میدادم واگه چیزی لازم بود از دکتر میپرسیدن ولی درکل خودش خیلی وقت زیادی برای سوال پاسخ نمیگذاشت

نه من هنوز انتقال ندادم فعلا ال دی میخورم

انشالله هرچی خیر و صلاحه برات رقم بخوره عزیزم و با خواسته ی دل خودت یکی باشه🦋🧿💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم همینطور  بار آخر داروهاتون سینال بود یا گونال ؟ شنیدم گونال بهتره ولی نیست وسینال تخمکا ر ...

این پلی کیستیک بودن خودش خوبه برایه کار ما ولی کیفیت پایینه حتما تقویتی بخور پیاده رویم من دوبار اخر داشتم خیلی خوبه ازمایش شوهرمم اسپرمو دی اف ای نوشته براش ولی تو ابن سینا فقط انالیز اسپرم بود

این امپول همون هورمونی هست که وقتی جنین لانه گزینی میکنه شروع به ترشح میشه که باعث کمک به جنین میکنه ...

ممنونم 

ببخشید خیلی اذیتت کردم💋💋💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همین ساعت میذاشتم شیافمو 😍  پس احتمالا فردا شیاف و بقیه داروهات شروع میشه

😍💋

ممنونم واقعا ممنونم 🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40