2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام انای عزیز .ممنون انشالله خدا کوچولوهای شما رو حفظ کنه  شوهر من ازو اسپرم هست و از ط ...

عزیزم ایشالله دیگه این دفعه خدا دگمه کن فیکونشو فشار میده و بال در میاری و نهایت شادیو حس میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درسته  از الان تخمدانام درد میکنه 😣..انا جون چرا به من داروی ایرانی دادن؟؟دقت کردم همه گونال ا ...

عزیزم خوب الان گونال خیلی سخت گیر میاد.....

ضمنا خیلیا بودن به سینالم جواب دادن تو هم فکر کنم جواب میدی چون ذخیرت بالاست و به یه اشاره تخمداما میگن چشم قربانننننن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شیر خشک هم بهش میدی چه مارکی

به پسرم نه.....

خدارو شکر نیاز پیدا نکردیم.....

ایشالله این دفعه فقط شیر خودمو بدم.....

ممنونم عزیزم.... چقدر دلم میخواست این حس نصیب تک تک بچه ها بشه.... از وقتی آزی جواب آزمایشش رو گفته ...

اصلا به همچین چیزی فکر نکن و فقط به سالم بغل کردنش فکر کن....

سلام خانمایی ک تهران میکرو یا آی وی اف کردید کدوم مرکز رفتید؟دکتر برجیس خوبه بنظرتون یا دکتر نصر من ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

والا دوستان مراکز و دکترای مختلفی داشتن.....

من خودم با ط ر ا ز ی جواب گرفتم.....

اینحا کسی محل سکونتش تهران نیس؟😢

چرا خیلیا تهران تحت درمانن.....

ابن سینا، رویان و.....

دکترای مختلف.....

***** @تورک_آنا     آنا جون دکتر امروز بهم گفت دو هفته دیگه برم سونوی قلب... یعنی هفته ...

عزیرم والا من استرا رو تا هفته ۱۴ داشتم.

بستگی به نیاز داره....

شیافات چند تا بودن؟

سلام مامانایه گل خیلی وقته این پیج رو میخونم ان شاالله که به زودی همه منتظرا طعمه مادر شدنو بچشن به ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی....

ایشالله جشن مامان شدنت....

عزیزم آز بتا دادی؟

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

خودتم چون سه تا آی یو آی منفی داری به نظرم حتما تستهای تکمیلیو انجام بده....

ایمنی انعقادیارو.....

سلام آنا جونم و بقیه‌بچه ها.خوبین؟

آنا جونم یادته گفتم دکتر زنان اینجا گفته ۱۳ پریودت بیا تا سونو شی و از وضعیت تخمکات باخبر شیم.خب من امروز ۱۳ پریودم بود اومدم دکتر زنان،سونو واژینال شدم و گفت وضعیت رحمت خیلی خوبه.گفت این ماه تخمدان راستت فعاله و فولیکول بالغ ۱۶ داری.و ۹ تا فولیکول کوچیکتر دیگه.تخمدان‌چپت هم ده تا فولیکول داری.آندومتر هم سه خطی ۷

وقتی گفت ده تا توی یه تخمدانت و ده تا دیگه تو تخمدان دیگت داری هنگ کردم😐😐😐فکرمیکردم نهایتش ۲-۳ تا فولیکول باشه.هیچ داروی تقویتی و مکملی هم نمیخوردم جز ویتامین ای و امگا سه.انا جونم داستان چیه؟بعد دکتر گفت ممکنه حتی هایپر شی.اخه من با اون ذخیره ممکنه هایپر شم واقعا؟گفت بقیه فولیکولات کوچیکتره اما بالغ خوب هم داری که اگه شوهرت سالم بود این ماه حتما حتما باردار میشدی.الان نمیفهمم قضیه چیه

ممکنه واقعا ماه بعد که وارد سیکل میشم تعداد زیادی تخمک بگیرن ازم و هایپر شم؟یعنی یه درصد هم به هایپری فکرنمیکردم با این ذخیره ۱/۳

سوال بعدیم اینه که الان سونو شدم و گفت سالم سالمی.نه کیست داری نه عفونت.لازمه بازم اول پریودیم برم سونو شم؟

اگه لازم نیست نرم.چون خیلی بده سونو توی پریودی

جز انا جون هرکی میدونه جوابمو بده ممنون میشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها اینجا کسی برا تعیین جنسیت آی وی اف کرده؟

بله عزیزم تک و توک بودن اما دیگه نیومدن از مراحل درمانشون بگن....

شاید رفلاکس نیست شاید غذایی میخوری که دوست نداره شیرت طعم اونو میگیره یا برعکس خیلی دوس داره زیاد م ...

عزیزم نه رفلاکسه چون علایمشو داره سر دخترم تجربه کردم....

گرفتگی بینی، خس خس، تک سرفه هاش، قوس دادن به خودش و.....

فعلا دکترس رانیتیدین داده ببینم چطور میشه.....

سلام به همگی امیدوارم خوب باشید بچه ها جووووون فردا میرم برای پانکچر 🙏 دعام کنید همه چی خوب پیش ...

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.....

میشه جوابه منم بدید اگه میدونید     امپول پروژسترون بزنم که پریو بشم میشه وارد سیکل بشم ی ...

بهتره سر خود کاری نکنی....

انا جون میدونی تاپيکاشون چی بود ؟ مگه برای اختلال رشد هم میشه کاری کرد ؟

نه عزیزم سالها پیش بود.....

برا اختلال رشد که نگفتم اما میشه با کنترل خونرسانی جلوی مشکل خونرسانیو گرفت که کلا مشکلی ایجاد نشه.....

دوستان 💜💜💜 میشه بگین تو این ده روزی که تا تخمک کشی مونده من چه رژیم غذایی داشته باشم یا فعالیتم ...

عزیزم پیاده روی سبک خوبه....

رژیمتم حتما مناسب طبعت باشه.....

از کسی تقلید نکن.....

جارو برقی هم نکش....

زیاد دولا راست نشو....

آب زیاد بخور....