2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
عزیزم گذری مطلب دیده بودم و تجربه یه سری از دوستان تو تاپیکاشون..... اگه تحت کنترل باشی جای نگرانی ...

انا جون میدونی تاپيکاشون چی بود ؟ مگه برای اختلال رشد هم میشه کاری کرد ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستان 💜💜💜

میشه بگین تو این ده روزی که تا تخمک کشی مونده من چه رژیم غذایی داشته باشم یا فعالیتم تو خونه چطوری باشه  پیاده روی خوبه یا نه؟؟

خیلی سعی کردم قبل ها مطالعه کنم چی خوبه چی بد

وای الان ذهنم خالیه

کمکم کنین

مرسی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من رفتم سونو سینه بهم گفتن فیبروکیستیک دارم خیلی استرس دارم چون باید میکروانجکشن انجام بدم اگه اینجا کسی با وجود فیبروکیستیک میکروانجکشن کروه لطفا منو راهنمایی کنه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

[QUOTE=74358189] دوستان 💜💜💜 میشه بگین تو این ده روزی که تا تخمک کشی مونده من چه رژیم غذایی داشته باشم یا فعالیتم ... [/QUOTE

رويا جون من رژيمم اينا بود عزيزم

سفيده تخم مرغ

مرغ-ماهى-گوشت-سبزيجات-مغز(بادوم-پسته-فندق-گردو)

آب فراوون

خرما و مويز

يه قاشق عسل و دارچين 

عرق كاسنى

آب ميوه هاى طبيعى مخصوصا آب پرتقال

قرصهام هم اسيد فوليك-امگا ٣ و ويتامين اى

كاراى سنگين نمى كردم معمولى بودم تو خونه اما روزى حداقل نيم ساعت هم حتما پياده روى مى رفتم

دوستان 💜💜💜 میشه بگین تو این ده روزی که تا تخمک کشی مونده من چه رژیم غذایی داشته باشم یا فعالیتم ...

رویا جان چون داری تزریق میکنی داروی خاصی نباید بخوری ممکنه تداخل دارویی ایجاد بشه..اسید فولیک بخور...پیاده روی سبک انجام بده ولی خسته نشو...مغز میوه ها و چیزای گرم هم خوبه...حتما هم گوشت بخور...اگر میتونی یه دونه ویتامین دی هم یک هفته قبل پانکچرت بخور

يكي مثل ما نشسته اينجا به اميد يه بي بي چك مثبت يه نشونه يه حس مادري بعد يكي ديگه تايپيك زده بچ ...

میدونی دوستم ما نمیتونیم همو قضاوت کنیم...شاید اوناهم به ما بگن اینا چه سرخوشن توی این گرونی و وضعیت واسه بچه چه دردایی میکشن...کلا کار دنیا اینه که هیچ کسی از داشته هاو نداشته هاش راضی نیس

میشه جوابه منم بدید اگه میدونید     امپول پروژسترون بزنم که پریو بشم میشه وارد سیکل بشم ی ...

باید پریود شدی روز ۲ یا ۳ بری سونو تشخیص میده که رحم و تخمدان آمادگی دارن یا نه

برای شروع ای وی اف منظورتِ یا انتقال؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مامانی از همین الان معلومه😊❤🌸❤

الهی فدات شم ایشاااااااالله

ایشالله خبر مامان شدن خودت رو بگی جشن بگیریم

😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

عزیزم...درکت میکنم...ولی ما باااید قوی باشیم...روزهای خوب تو راه گلم.....💚💚💚💚سخته ولی ما میتونیم