2777
2789

سلام.اول بگم من کاربری دیگه دارم چون این مشکل خانوادگیه نمیخوام اگه آشنایی دیدوشناسایی شدم بقیه تاپیکامم بخونه.

خلاصه ش اینه برای وام ازدواج برادرم ما ضامن خودش شدیم ولی ضامن خانومش نشدیم.حالا خیییلی ناراحتن برادرمم به همسرم تقریبا بی احترامی کرده.

توضیحشم اگه حوصله دارین اینه : برادرم تازه ازدواج کرده و همسرش کلا غریبه هست و از همشهریان مادرم. پدرشو منوهمسرم فقط یکبار دیدیم تو مراسم بله برون.و شناختی از خانوادش نداریم.ولی چیزایی که کلا شنیدم خیلی خوب نبوده.سابقه اعتیادداشته شغل عوض کرده سختی زیادکشیدن و از لحاظ مالی هم خیلی خوب نیستن.چندین بار تو حرفای برادرم شنیدم که خیلی اخلاقای خوبی هم نداره.واز لحاظ اقتصادی هم آدم جمع کن و برنامه ریز و آگاهی نیست.خود برادرم هم متاسفانه بدقول دروغگو و رفیق بازه.پول جمع کن نیست.یبار قرض دادم بهش کم بود کلا نداد.یباردیگه از همسرم قرض گرفت ۱ماهه چندماه طول کشید نداد تا بابام پول همسرمو پس داد.

اول خانواده خانومش گفتن وامو نمیخان برادرم برداره منم گفتم همسرم هست بقیه ضامناتم جورمیکنیم باز بعد چندوقت گفت نه اونا وامشونو میخان ضامن دارن.خب گفتیم هرجورصلاحه لازم دارن دیگه.باز بعد ضامنشونو آوردن بانک قبول نکرد هم وامو میخواستن هم ضامن نداشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرمم افتاد جلو برای پیداکردن ضامن به چندنفر رو زد دوتا از فامیلای نزدیکشون که همشهری پدرخانومشم هستند دورادور بالاخره همو میشناسن پیداکرد آورد برای ضمانت

خب کلا ضامن شدن برای برادرت هم اشتباه بوده

قربون آدم چیز فهم.بخدا الانم خودمو آماده کردم همین ضمانت برادرمم دردسر درست کنه برامون یا پدرم مجبورشه جور پسر بدقولشو بکشه.آبرو هم که نذاشتن جلو همسرم.فقط تف سربالا.چیکارکنم

برادرمم افتاد جلو برای پیداکردن ضامن به چندنفر رو زد دوتا از فامیلای نزدیکشون که همشهری پدرخانومشم ه ...

خلاصه منم چندوقت پیش بهش زنگ زدم گفتم ما فقط ضامن خودت میشیم اونا هیچ ضامنی نیاوردن یک قرون دوزارم که نیست ۵میلیون ۱۰میلیون ک نیس ماهم اصلا نمیشناسیمشون.گفت باشه .باز رفتن بانک گذاشتن تو عمل انجام شده که همسرم برگه های اونم امضاکنه که نکرده و بهونه آورده سقف وامم زیاده نمیتونم

ای وای کسی نیست که... برا خودم توضیح میدم.بیاین یکم دلداری بدین

هستیم بگو

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
قربون آدم چیز فهم.بخدا الانم خودمو آماده کردم همین ضمانت برادرمم دردسر درست کنه برامون یا پدرم مجبور ...

ضامن نشو 

یه نه بگو خلاص 

بگو سقف ضمانتمون‌ پره 

والا من و همسرم اصلا و ابدا ضامن هیچکس نمیشیم 

فردا یهو یه اتفاقی بیفته ‌

آدم مگه بیکاره خودشو تو دردسر بندازه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هستیم بگو

فکرکردم کسی نیست ..

وام خودشو همسرم ضمانت کرده و درست شده و براش واریز کردن یه زنگ نزده تشکر کنه.هیچ.همونجا تو بانک با لحن بدو طلبکار گفته اگه نمیتونستی چرا قبلا نگفتی تا کسی رو بیاریم.درصورتیکه دوبار بهش گفت بودم حتی شب قبلش جلوهمسرم زنگ زدم بهش واضح گفتم ما فقط ضامن خودت میشیم.بعدم جلوی فامیلامون گفته بابامو خواهرم برامن ضامن پیداتمیکنن برامن کاری نمیکنن و فلان.همسرمم خیلی بهش برخورده ناراحت شده 

ضامن نشو یه نه بگو خلاص بگو سقف ضمانتمون‌ پره والا من و همسرم اصلا و ابدا ضامن هیچکس نمیشیم فردا یهو ...

برادرمه کسی هم دوروبرش نداره نه خودش عرضه داشت درسشو ادامه بده بره سر یه شغل خوب از دانشگاه اخراج شد نه اخلاق و شعور و ایمانی داشت چهارتا دوست خوب براخودش پیداکنه

اون دوتا ضامن دیگه هم از اقوام خودمون بودن ینی خانواده همسرش نه ضامنی آوردن نه هیچی وامم میخواستن.حا ...

اونا ضامن عروسیمون شدن ما ضامن نشدیم بد نشد؟روم نمیشه برم تو فامیل حالا پشت سرم حرف میزنن.هرچند خودمم موافق این بودمو اصلا حوصله دردسر نداشتم ولی الان خودخوری میکنم