2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانایه گل خیلی وقته این پیج رو میخونم ان شاالله که به زودی همه منتظرا طعمه مادر شدنو بچشن

به مامانایه جدیدم تبریک میگم نتایجه مثبت میبینم کلی انرژی میگیرم

منم کاندید ivf شدم شوهرم هیچ مشکلی نداره خودم عکس رنگی و ازمایشاتم خوبه ولی تخمک گذاریم ضعیفه یعنی فولیام نهایتا 10،11 مبشه سایزش سه بار iui داشتم ولی منفی شد

حالا قراره پریود شدم سیکل ivf شروع کنم که متاسفانه ده روزه پریودم عقب افتاده

دکترم تا شنبه نیست حالا به نظرتون اگه امپول پروژسترون بزنم میشه این ماه سیکل شروع بشه؟

ببخشید طولانی شد

من دوتا سقط ب دلیل مشکل ژنتیکی داشتم بعد از کلی آزمایش الان بهم گفتن تخمک اهدایی بگیرم موندم کدوم د ...

اگه قراره تخمک اهدایی بگیری  پیشنهاد من دکتر نصر بازم دوستان بیان نظراشون بگن

اگه قراره تخمک اهدایی بگیری  پیشنهاد من دکتر نصر بازم دوستان بیان نظراشون بگن

ممنون گلم فقط یکم جدیدا ازش بد میگن موندم الان برجیس برم یا نصر چون برجیسم تو کلینیک سارا میگن خوبه همونجا هم عملرو انجام میدن

ی دکتر خوب برای آی وی اف میخواستم دکتر برجیس رو میشناسید؟

نه ولي نصرو شنيدم خودم پيشش براي سونو رفتم ظاهرا كه ازش تعريف ميكردن ببين عزيزم دكتر وسيلس بايد خدا بخواد يكي رو انتخاب كن و بهش معتقد باش و شروع كن من خودم سالها پيش يكي ميرفتم خيلي هم معروفه خيليا هم جواب گرفتن اما من حس خوبي نداشتم باهاش همش استرس بودم ولش كردم توهم تحقيقاتتو بكن برو شروع كن به اميد خدا جواب ميگيري يه چيز ديگه من كلا ديگه اعصاب دكتراي شلوغو ندارم كه وقت نميذارن برات هرچقدرم خوب باشن باز هركي يه تفكري داره برات ارزوي موفقيت ميكنم جاي دولتي هم بخواي بيمارستان اكبرابادي و محب ياس فكر ميكنم باشن تو تهران

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون گلم فقط یکم جدیدا ازش بد میگن موندم الان برجیس برم یا نصر چون برجیسم تو کلینیک سارا میگن خوبه ...

برجیس نمیشناسم   بازم تحقیق کن 

شما  اهدا کننده تخمک پیدا کردی ؟