2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

4513 بازدید | 91 پست

خریت کردم سادگی کردم💔 رفته بودیم خونع خالم  اینا ی شهر بزرگ همه مهمون بودن اونجا منم با دخترای داییم باهم رفتیم بیرون من از صبحش سرگیجع داشتم ولی اصن جدی نمیگرفتم گفتم ب خاطر پریودیع   چن جا رفتیم گشت زدیم و ذرت و چایی و بستنی وتنقلات ک همراهمون بود خوردیم دیگ خیلی خستع شدیم ت ی پارک نشستیم همون موقع من حالم بهم خورد سریع ۳ تایی ی اسنپ گرفتیم رفتیم اورژانس ولی شلوغ بود همون موقع زنداییم زنگ زد ب دختراش ک بیاید میخایم بریم دیگ کجا رفتید چن ساعتع منم ب اینا گعتم برید من ی سرم میزنم برمیگردم بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم مامانم ک حالم بد شدع و ی سرم میزنم میام مامانم هرچی اصرار کرد گفتم ن نمیام و گف میخایم بریم خونع اصن ت چجوری میای حالم بد بود فق میخاسم قط کنم کنارم ی خانم نشستع بود گف عزیزم چتع منم براش گفتم بعد ازش پرسیدم بی ار تی اینا تا کی کار میکنن گف مگ کجا میخای بری

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
زنگ زدم مامانم ک حالم بد شدع و ی سرم میزنم میام مامانم هرچی اصرار کرد گفتم ن نمیام و گف میخایم بریم ...

خبببببب

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂