2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر که میرفتم بیشتر خانوما با دارو باردار شده بودن 

کم پیدا میشد خودش باردار شده باشه 😐

همه هم میومدن میگفتن دارو قوی می‌خوایم سریع باردار بشیم 

همه هم تنبلی تخمدان 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

سن بارداری رفته بالا شاید دلیلش همین باشه

سن ازدواج که بره بالا تا یکم بخوان زندگیشون رو جمع و جور کنن شده ۳۰ به بالا … مشکلات هم بیشتر میشه بالاخره

من سر بارداری دومم پیرررم درومد تا باردار بشم! ولی سر اولیم ۲۲ سالم بود نفهمیدم چی شد!

چرا اینقدر تنبلی تخمدان داره زیاد میشه حتی دخترایی که مادرای سالمی داشتن

بخش زیادیش بخاطر تغذیه اس ،فعالیت ،خواب  که خیلی مهمه ،توتنبلی باید الگوخواب خوب باشه ،زود بخوابیم که نمی خوابیم بخاطرفضای مجازی ،الودگی و.....

سبک زندگی بد !به حرات میگیم از هرده تاخانم ،حداقل هشت تا تنبلی تخمدان ومشکلات زنان دارن

بخش زیادیش بخاطر تغذیه اس ،فعالیت ،خواب که خیلی مهمه ،توتنبلی باید الگوخواب خوب باشه ،زود بخوابیم ک ...

دوست من تنبلی نداشت تازه چقدرم سونو بهش گفته بود نه تخم دانات جفتشون فعاله و... کاملا منظم این راکوتان خورد هفت ماه، بعد اتمام سونو رفت و بهش گفته بود تنبلی داری 

اره فامیل ما چند سال قرص خورد باردار نشه وقتی خواست بشه گفتن بهش نمیتونه دیگ

چون عملکرد رحم و تخمدان به مرور ضعیف تر میشه دیگ اون قدرت باروری رو از دست میده 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نميدونم والا

ولي من خيلي سريع حامله ميشم