2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه ولي نصرو شنيدم خودم پيشش براي سونو رفتم ظاهرا كه ازش تعريف ميكردن ببين عزيزم دكتر وسيلس بايد خدا ...

اون ک آره تا خدا نخواد هیچی نمیشه

جاهای شلوغ بنظر منم بیشتر استرس میدن

ممنونم از راهنماییت گلم

برجیس نمیشناسم   بازم تحقیق کن  شما  اهدا کننده تخمک پیدا کردی ؟

ی شماره از اینستا پیدا کردم امروز زنگ زدم یکو معرفی کرد تا حدودی بدم نیومد باز باید برم از نزدیک ببینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يكي مثل ما نشسته اينجا به اميد يه بي بي چك مثبت يه نشونه يه حس مادري بعد يكي ديگه تايپيك زده بچششو با قرص چطوري سقط كنه چون از دستش دررفته نميخواسته شرايطشو نداره واقعا حالم بد شد ادما چطور ميتونن با جگرگوشه خودشون  اينكارو بكنن با افتخارم ميگه ١٠ تا قرص گذاشتم بيفته خدايا خدايا خدايا😔😔😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من میخوام تعیین جنسیت کنم

میشه کمی در مورد آی وی اف تعیین جنسیت توضیح بدین. هزینش و احتمال بارداری .چقدر درد داره. آیا ارزششو داره فقط برا داشتن جنسیت دلخواه این کارو کرد. ممنونم عزیزم

میشه کمی در مورد آی وی اف تعیین جنسیت توضیح بدین. هزینش و احتمال بارداری .چقدر درد داره. آیا ارزششو ...

عزیزم من اول راهم ال دی خوردم چند تا مونده تا پریود بشم برم برای داروهای اصلی.هزینه هم ابن سینا گفتن 13میلیون حالا نمیدونم شاید بیشتر بشه

عزیزم من اول راهم ال دی خوردم چند تا مونده تا پریود بشم برم برای داروهای اصلی.هزینه هم ابن سینا گفتن ...

ایشالله که همه چی خوب پیش بره عزیزم. میشه بیای همین جا نتیجشو و کارایی که کردی بگی لطفا

عزیزم بله شکر خدا..... پسر منم فکر کنم رفلاکس داره و اخیرا خیلی بالا میاره..... برم ببینم دکتر چیک ...

شاید رفلاکس نیست

شاید غذایی میخوری که دوست نداره شیرت طعم اونو میگیره یا برعکس خیلی دوس داره زیاد میخوره

بعد خوردن حتما اروغشو بگیر

و اینکه سعی کن کسی نزدیک سر و صورتش نشه

بوی فمعطر و بدن و دهن آدما اذیتش میکنه

برا ما عادیه و لی اون کوچولو حساسه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
در رابطه با كندر بهم گفتن تقريبا اندازه يه ق غذاخوري بريزم تو آبمعدني كوچيك آب روش يكم بمونه ناشتا ب ...

سیب رو بکن تو سیخ نگه دار رو شعله زود میپزه

عسل رو جداگانه روزی یک قاشق بخور به دکترت بگو اگر مجازی ۲،۳قاشق بخور معده رو قوی میکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره عزيزم باردارم،دكتربهم داده مشكل معده هم اصلا نداشتم،ضررداره يعني؟؟؟؟

نمیدونم.

اگر دکتر داده خوب میدونه حتما.

ولی بپرس ازش چرا داده مشکل معده نداری برای چی باید بخوری.

به ما هم بگو

میتونی دختر ..من خود ناامیدی بودم ...در اوج ناامیدی ..گفتم دیگه با این اوضاع اگه اینا هم نشن  د ...

ای جانم...مرسی گلم از این همه حس خوب 😍😍😍😍 عااالی بود 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام به همگی

امیدوارم خوب باشید

بچه ها جووووون فردا میرم برای پانکچر

🙏 دعام کنید همه چی خوب پیش بره ،چندتا تخمک تپل بگیرن و بعد هم انشالله، انشالله جنین بشن و چهارده روز بعدش بهتون خبرهای خوب بدم

یاااااادتون نررررره دعام کنید لطفا😊

سلام به همگی امیدوارم خوب باشید بچه ها جووووون فردا میرم برای پانکچر 🙏 دعام کنید همه چی خوب پیش ...

سلام عزیزم

از خدا میخام بهترین ها برات رقم بخوره

بی صبرانه منتظر بتای خوشگلتم 😍😍😍شما مامان میشی به زودی زود 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚