2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دیگه مارو تحویل نمی گیره

4144 بازدید | 115 پست

هر هفته یکبار دعوتمون می کرد . من روزی ١٢ ساعت سر کارم و خیلی وقت ندارم که کسی رو دعوت کنم. بعد مدت ها که همش اون دعوت می کرد یه روز پنج شنبه که از سر کار برگشتم مرغ و برنج خام رو برداشتم بردم خونشون غذا پختم که خیلی هم تعریف کردن و خوششون اومد .بعد اون دو بار دعوتمون کرد و دو هفته س که اصلا زنگم نزده و منم نزدم

حالا فک می کنم بازم توقع داره همون جوری غذا درست کنم ولی مسئله اینه که واقعا دهنم سرویس شد از خستگی  و آخر هفته م بدتر کوفتم شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من باید چیکار کنم ؟

هیچی

فعلا صبر نکن. اگ بازم اون کارو کنی عادت میشه. بزار درک کنن شاغلی و اگ یوقتی وقت داشتی خودت اینکارو میکنی لازم نیس هر هفته تکرار کنی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
فقط به حالت مهمون نرو به نظرم زشته. حالا درسته کارت سنگینه ولی تماس تلفنی چند روز یک بار جایی رو نمی ...

از ارتباط زیاد می ترسم دوست ندارم زیاد زنگ بزنم و ارتباط داشته باشم 

شاید منتظره زنگ بزنی یه احوالی بپرسیبعد ،مواد غذایی را جایی ببری غذا درست کنی،سختهیکروز ظهر نهار دعو ...

شما تصور کن شنبه تا پنج شنبه ٧ صبح تا ٧ شب سر کار باشی و غذا و اینا هم برای خونه بپزی . اذیت نمیشی ؟ کی دعوتشون کنم ؟ جمعه رو فقط می تونم خونمو که لجن شده تمیز کنم