2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
شاید قندخونت  بالاس اخه ابمیوه هاقند بالایی دارن..

نه خداروشکر مشکلی ندارم دکترم گفت هفته اول ویتامین سی زیادش خوب نیست ولی مثل بعد جواب مثبتم بهم گفت بخور مشکلی نداره 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من امروز روز 15انتقالم بود.ازمایش دادم .بتام 374شد .. تو رو خدا .فقط مثبت فکر کن ..بخدا ما اوضاع ما ...

چقدر حس خوب داد بهم حرفات 😍😍 

کاش منم بتونم  این حس ناامیدی رو از خودم دور کنم‌...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

خداروشکر عزیزم انشاالله دوران بارداری خوب و بدون استرسی داشته باشی و جوجت بسلامت بیاد بغلت یادت نره واسه من و جنینم دعا کنی خدا الان خیلی بهت نزدیکه دعا کن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
رویایی مبارکت باشه ، ان شاالله به سلامتی ۹ ماه رو هم طی کنی .التماس دعا مشهدی ، راستی تیکرت کو ماما ...

ممنونم عزیزم.... چقدر دلم میخواست این حس نصیب تک تک بچه ها بشه.... از وقتی آزی جواب آزمایشش رو گفته حالم خیلی گرفته است.... همش دارم بهش فکر میکنم با خودم میگم یعنی حالش بهتر شده؟

یه چی بگم دعوام نکنین🙈 از دیروز چندبار رفتم تیکر بذارم ترسیدم مجبور شم حذفش کنم... تجربه تلخ قبلی هنوز تو وجودمه.... هر چقدر دیروز خوشحال بودم امروز همش دارم با ترس کلنجار میرم

چقدر حس خوب داد بهم حرفات 😍😍  کاش منم بتونم  این حس ناامیدی رو از خودم دور کنم‌...

میتونی دختر ..من خود ناامیدی بودم ...در اوج ناامیدی ..گفتم دیگه با این اوضاع اگه اینا هم نشن  دو تا جنین اخریا ..چیکار کنم ...مغزت دیگه کار نمیکرد .وقتی فکر میکردم ..

خواهر جان ...تو میتونی و میشه ..تو به زودی مامان میشی من مطئنم ...ببین این چند تا کلمه ادمو چقدر به وجد میاره ..میخوای پاشی صبح زود بری دنبال کارات..

حس بدم همونه ..ولی تاثیرش خیلی بیشتره ...

پس حستو خوب کن ..انقدر به خودت بگم من مامان میشمبه زودی میام اینجا میگم و...

حستو رو خوب کن ...

مثل لیمویی که وقتی اسمش میاد یه کم دلت میخواد.بعد که قاچ میکنی و دو قطره میریزی رو زبوبت چه حسی داری ...🍋🍋🍋🍈

الان با این جمله چه حسی پیدا کردی ...

بزاق دهنت یه کم ترشح شد ...درسته ..🍈🍈

پس مادر شدن رو هم اونقدر حسش کن مثل همین لیمویی که نخورده دهنت اب افتاده..

مادرشدنتون رو مثل حس ترش لیمو حسش کنید..به زودی بهش میرسد ..حتمان و صد درصد .🌹🌹

فقط خود خودتون هستید که میتونید به خودتون کمک کنید ..با حس خوب ..

دفترچه داري ديگه منظورم بيمه؟

بیمه سلامت

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
خداروشکر ک باردار شدی عزیزم میشه بگی دکترت کی بود؟و چ چیزای دیگه بهت گفت برای. قبل و بعد انتقال

از دو سه ماه قبل انتقال ترشیجات نخوردم چون رحمم سرد بود،از یک ماه قبلش هرشب دلم با روغن سیاه دانه چرب میکردم و میبستم و کیف اب گرم میزاشتم،چیزای با طبع سرد نخوردم،عسل طبیعی هر روز صبح میخوردم،خرما زیاد خوردم مغزجات مخصوصا گردو

بعد انتقالم استراحت مطلق نداشتم همه چی میخوردم به غیر از چیزای قاعده اور،تا روز ۱۲ اب نشاسته میخوردم،تا چند روز لیموی تازه رو ابش رو میریختم داخل یه لیوان اب با یکم نمک دریا و میخوردم اخه تو مرکز و دکتر جنین شناس بهمون گفت ،صفحه ۶۰۴۹ و ۶۰۵۰ رو ببین چندتا عکسه اون بروشوری هست که مرکز بهم داد واسه بعد انتقال کارهایی که گفته رو تقریبا انجام دادم

سلام خانمایی ک تهران میکرو یا آی وی اف کردید کدوم مرکز رفتید؟دکتر برجیس خوبه بنظرتون یا دکتر نصر

من دوتا سقط داشتم ب دلیل مشکل ژنتیکی حالا بهم گفتن تخمک بگیرم😔 موندم کدوم دکتر بهتره

راهنماییم کنید لطفا

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

عزیز دلم مبارکه باشه خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله سالم بغلش کنی 

عزیزم کدوم دکتر رفتید

من اصفهانم _دکتر محبوبه رضوانی 

ممنونم عزیزم.... چقدر دلم میخواست این حس نصیب تک تک بچه ها بشه.... از وقتی آزی جواب آزمایشش رو گفته ...

نگو ديگه اينو قرار بود مثبت باشي اون يبار بود تموم شد رفت به بعد اين فكر كن واي بري سيسموني بخري چه جوري اتاقشو بچيني از الان ساك بيمارستانتم ببند براي زايمان 😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي