2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉 متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی ن ...

میدونی وقتی تو شرایط بحرانی روحی هستی با خودت فکر میکنی آرامش و انرژی مثبت کشکه... اما وقتی بهش عمل میکنی میبینی تفاوت از زمینه تا آسمون

😁 منم که شکموووو

من چون میدونستم این مدت نیاز به تغذیه مناسب دارم از چندین ماه قبل انتقال یواشکی از خرج خونه یه مبلغی کنار میذاشتم و جمع کردم. و قبل انتقال رفتم بازار و اون چیزایی رو که لازم داشتم خریدم... دلم نمیخواست بعد این همه پول دوا و عمل واسه خورد و خوراکم به شوهرم فشار بیاد یهو.... واسه همین از مدتها قبل برای این روز پول جمع میکردم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

madarجون تیریک میگم انشالله بارداری راحتی رو در پیش داری🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان انشاالله همگی حاجت روابشیم

کسی ختم قران شرکت میکنه که بگم چه جزءی رو بخونه؟؟؟تا دوشنبه هفته دیگه فرصت هست واسه خوندن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام خانمایی ک تهران میکرو یا آی وی اف کردید کدوم مرکز رفتید؟دکتر برجیس خوبه بنظرتون یا دکتر نصر من ...

بعضی از دوستان مطب میرفتن و برای عمل آی وی اف رفتن بیمارستان ، بعضیا بیمار بیمارستان خصوصی و یا دولتی هستن

دکتررنصر در مورد شناخت شرایط رحم برای انتقال جنین خیلی موفق هستن ولی به مکمل و آزهای ایمنی و...اعتقادی ندارن 

@تورک_آنا    

آنا جون دکتر امروز بهم گفت دو هفته دیگه برم سونوی قلب... یعنی هفته ۶.... ولی بر اساس تجربه تلخ قبلی دوست داشتم هفته ۸ برم که مطمئن باشم قلبش تشکیل شده ولی دکتر میگه باید زودتر بیای اگه قلب تشکیل شده باشه استرادیول رو قطع کنی بیشترش برای جنین ضرر داره.... من هر چی گشتم نفهمیدم چه ضرری.... شما میدونی چه مشکلی برای جنین داره؟

بعدشم ماما گفت شیافت رو برگردون به روزی یکی.... هر چی گفتم از دکتر بپرس میگه من کارم اینه خودم میدونم.... حالا اگر از فردا یهویی بکنم روزی یکی مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم هزینه آی وی اف تون چقدر شد شما؟

من قبل عید پانکچر داشتم ۴ تومن 

الانم انتقالم ۲ تومن 

با کل داروهام نزدیک ۸ تومن شد 

ولی الان هزینه پانکچر بیشتر شده

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘