2777
2789

من هیچکاری نکردم الان با بهونه اینکه من بهش بی احترامی کردم اومده پیام داده تو دانشگاه آشنا شدیم چهار هفته ای میشه

الان نوشته

(شما حالا نمیدونم دید و رفتارت اینطوریه یا نه ولی هرچه کردم ادامش دادی ،اهمیت و توجهی که سر کفشات داری سر من نداری نه برا شما کم هست نه برا من روز اول هم باهات صحبت کردم همون وقت میگفتی نه ، بهتر بود و رفتارت قشنگ هرچی بی احترامیه در حقمون نشون دادی )

خودش دیر به دیر ج پیاممو میده اصلا توجه بهم نمیکرد و اولویتش هیچ وقت نبودم الان دست پیش گرفته من بی احترامی کردم

والا خبر ندارم کجا بی احترامی کردم 

من بهش پیام میدادم ج نمیداد تا تو دانشگاه میدیمش خودشو قایم میکرد 

الان میگه من توجه نمیکردم 

واقعا چی بهش بگم

میخواد تموم کنه میخوام یه حرفی بهش بزنم که پشیمون نشم چون معمولا من زود عصبانی میشم و بعد بهش خدافظی کنم 

مشخصه داره بهونه گیری میکنه لطفا راهنماییم کنید چی بهش بگم😭😔

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

کسی نیست؟😭

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو بای

اینو خودمم میدونستم

میخوام حرف دلمو بزنم که نگه نفهمید

اونم اینکارو در حق من میکرد

بگو توخودتو از من قایم میکردی تو دانشگاه پیام میدادم جواب نمیدادی بیشتر از این نمیتونستم توجه کنم بی احترامی اگه شده تو کردی انگار میخوای منو مقصر کنی اگه قصدت جدایی بهتر بود بیای بگی نمیخوای نه بهونه بیاری 

رفتن های واقعی خداحافظی ندارن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اینو خودمم میدونستممیخوام حرف دلمو بزنم که نگه نفهمیداونم اینکارو در حق من میکرد

بعضی چیزارو نباید اصن سعی کرد توضیح داد

اینکه بفهمه حتا اونقد ارزش نداشته ک بیشتر از ی کلمه در جوابش بنویسی یا سعی کنی کارتو توجیح کنی و براش دلیل بیاری خودش بیشتر میسوزونه

ولی پسته بالایی خوب گفته همونو بگو فق یجوری بنویس ک یجورایی حس بدی بش دس بده 

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بگو توخودتو از من قایم میکردی تو دانشگاه پیام میدادم جواب نمیدادی بیشتر از این نمیتونستم توجه کنم بی ...

آفرین این خوبه

همین؟

راجب اینکه بهم بی توجهی میکرد و الان به من میگه

چیزی بگم؟ میخوام تو دلم نمونه 

این اومده دست پیش گرفته

هر چی خودتو بیخیال تر نشون بدی بیشتر میسوزه ولی هر چی پیام بلندتر بفرستی بیشتر لذت می‌بره 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بعضی چیزارو نباید اصن سعی کرد توضیح داداینکه بفهمه حتا اونقد ارزش نداشته ک بیشتر از ی کلمه در جوابش ...

پسته بالایی منظورم پسته کاربر لااااااا بود😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

این مشخص بوده از روز اولم دلش تو رابطه نیست و یروزی بهونه میاره،بگو خوشحالم کردی گفتی که میخوای بری چون منم همین فکرارو راجب تو دارم پس بهتره هرچه زودتر تمومش کنیم

بعضی چیزارو نباید اصن سعی کرد توضیح داداینکه بفهمه حتا اونقد ارزش نداشته ک بیشتر از ی کلمه در جوابش ...

کدوم پست ؟