2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بله ب درخواست خودم ميدوني ن كه كلي حرف و حديث واس جنينام در اوردن گفتم بزار حداقل به خاطرشون نرم زير ...

اخه وقتی مورفولوژیش حرکتش  خوبه عجیبه  تسکیل نشدن جنین خوب  🤔🤔🤔😢  من تو ای وی اف قبلیم  اصلا  استرادیول دکتر بهم نداد   بااینکه  یکماهم  باردار بودم ...  ولی امپول گونال سینال  اینا داد بهم فقط بعد انتقال شیاف پروژسترون 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مورفوشون هم كمه اونم دادن لب مرز بوده

مورفولوزی شوهرم ۳ ...پس شرایطشون مثل شوهر منه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریدش ا بود   همون یه دونه  که انتقال دادن  ....  انشالله  به حق پنج تن  مثبت بشه ....  خیلیها تو مرکز با یه دونه مثبت میشدن .

عزیزم من یخچال نزاشتم نوشته دمای ۲۵ درجه نگهداری شود 

من تو اتاق گذاشته بودم خونه هواش خوبه ولي خيلي نرم شده 

نسرين جون تو استراحتي ؟😄

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عهههههه ان شالله خیره. بهتر که سونو نکرد بیخودی دلت خالی بشه به امید خدا. تا الان که همه چی خوب بو ...

فدات بشم مرررسي با دعاي شما دوستان 

انشاالله زودتر خبر مامان شدنت رو بشنويم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

دلم براتون یه ذره شده.... 

دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهتون سر بزنم..... 

زد دخترم تب کرد..... 

پسرم اسهال گرفت..... 

خلاصه انشالله شمام از این گرفتاریها البته از نوع خوبش داشته باشین..... 

دوستای گلم یه چیزی رو با جون و دل بهتون میگم..... 

شاید بگین نفسش از جای گرم بلند میشه اما به خدا اینطور نیست..... 

تلاش کنین برا مادر شدن اما نه به قیمت روح و روان و جسمتون..... 

من الان دو تا فرشته دوست داشتنی دارم اما بعضا خیلی کم میارم و حتی به مرحله جنون میرسم..... 

بحث ناشکری نیستا..... 

من این فرشته هارو با دنیا عوض نمیکنم منظورم اینه روح و جسمم خیلی خستست بعضا واقعا کم میارم..... 

پس خواهشا توانی برا مادری کردن برا خودتون باقی بذارین..... 

بعدا خیلی پشیمون میشین!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اولین بار پرونده تشکیل دادم نامه دکتر نداشتم و تایید کردن اما گفتن برای بار دوم باید نامه دکتر دا ...

انشالله که همینطوره...این هفته برم داروخونه هلال احمر بپرسم ...

آره فکر میکنم جواب ازمایشا باشه ..هر چند توی اون دوران به فکر اینروزا نبودم از ناراحتی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من اولین بار پرونده تشکیل دادم نامه دکتر نداشتم و تایید کردن اما گفتن برای بار دوم باید نامه دکتر دا ...

ممنون از جوابت عزیزدلم  لطف کردی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم خوبه دیگه، چند تا می خوای داشته باشی 🤔🤔🤔🤔😉😉😉😉

زینب جان سلام.شما که تخمدان چپت کیست داره چندمین انتقالت مثبت شد؟چندتا انتقال دادین؟میشه آدرس دکتر طب سنتی که میرفتینو بهم بدین؟؟؟؟

سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام آنای عزیزم چقدر همش این چند روز به فکرت بودم نبودت تو تایپیک واقعا احساس میشه

ان شاءالله خدا به خودت و دو تا فرشته هات همیشه سلامتی بده و ی قدرت وصبر زیاد برای پرورش وروجکات به خودت و همسرت بده عزیزم من تجربشو نداشتم ولی واقعا سخته خدا قوت...

خدا جونم شکرت...
هفته پیش هم آزمایش استرادیول، پرولاکتین، اف بی اس، اف اس اچ=5.1 ووو دادم نرمال بودن 

گلم مشکل عمده ت انعقادی هست، یه کوچولو ایمنی

متخصص تیروئید هم باید بری

قبلا عفونت تنفسی داشتی؟ 

ژنتیک هم کاملا عالی بود