2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز باید به صورت منطقی و به دور از توهین باهاش حرف بزنید بگید این رفتار شما بچگانه است

سلام . متاسفانه بارها صحبت کردم ولی وقتی ناراحت میشه و لجوج میشه منطق یادش میره

خیلی ناز میکنه قهر میکنه اعصابم نمیکشه همش قهر طول بکشه

یکم هم باید روی خودت کار کنی منم اوایل ازدواجم چون من زود آشتی میکردم همسرم به زور آشتی میکرد ولی یکدفعه تغییر رویه نده ولی کم کم صبر خودت رو بیشتر کن 

وقتایی ک رفتار مردونه از خودش نشون میده به شدت ذوووق کن بعضی وقتا بگو وای دستای مردونت خیلی جذابه صدای گرم مردونت.... ام میکنه وقتی اینجور با جذبه ای خیلی جذابی و..... مثال خیلی زیاده اینجور هی بهش تلقین کن ک باید مردونه رفتارکنه و رفتارای زنونه ک نشون داد یا کم محل کن یا با ملایمت و با احترام غیر مستقیم نشون بده ک اصلا خوشت نمیاد مدام ک روش کارکنی کم کم میفهمه خوشت نمیاد و باید رفتارشو تغییر بده

یکم هم باید روی خودت کار کنی منم اوایل ازدواجم چون من زود آشتی میکردم همسرم به زور آشتی میکرد ولی یک ...

اخه من اصلا اهل قهر نیستم . یا حوصله این رفتارا رو ندارم . وقتی دعوایی بحثی میشه بعد یکی دوساعت من چشم پوشی میکنم ولی اون تا چند روز میره تو قیافه و ناز میکنه

خیلی ناز میکنه قهر میکنه اعصابم نمیکشه همش قهر طول بکشه

چون میبینه اینجور کارا روت تاثیر داره و بهش توجه میکنی 

شوهر منم اینجوری بود 

باید بزنی به در بی محلی و بی اهمیتی 

اصلا دنبالش نرو وقتی ازین کارا میکنه جدی باش 

وقتی کار درست میکنه بخند و لبخند بزن و ....

سلام . متاسفانه بارها صحبت کردم ولی وقتی ناراحت میشه و لجوج میشه منطق یادش میره

خوب بزار یه تایمی بخوره بهد برو سمتش مردا وقتی ناراحتن دوست دارن تو لاک خودشون برن و وقتی تو مرتبی بری بیشتر لج میکنه نیاز داره مسائل رو تو ذهنش پردازش کنه .

یکم صبر کن ببین چه جورم میاد برای آشتی