2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
زینب جان سلام.شما که تخمدان چپت کیست داره چندمین انتقالت مثبت شد؟چندتا انتقال دادین؟میشه آدرس دکتر ط ...

سلام عزیزم، کیست آندومتریوما بود، و گرنه با کیست عادی نمیشه انتقال داد اینم بگم یه وقت اشتباه نشه

دو تا انتقال دادن برام و همون دفعه اول شد، دعا کنین برام سالم بمونه سالیان سال😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام عزیزم ان شاالله حال دختر و پسرت خوب خوب بشه

خیلی خوشحال می‌شم میایی سر میزنی نه فقط من همه این جوریم

چشم گلم، منم با این گفتن ریسک و سل فری باید بدم سعی می کنم روحیه ام رو نگه دارم، دیگه گاهی دلم گرفت هم سخت نمی گیرم ولی دقیقا درست میگی بچه های ما مادر سالم میخوان از لحاظ خصوصا روحی، حق دارن مثل بقیه بچه های عادی تربیت بشن

خیلی هم عالی، فقط باید نشون متصدی آزمایشگاه هم بدی که برات ثبت کنه

زینبی برام دعا کن سیزدهم که میرم سونو کنه همه چی خوب باشه و سیکل رو برام شروع کنه و به امید خدا تخمکای خوب و جنینای خوبی داشته باشم که برام بمونن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینب جان سلام.شما که تخمدان چپت کیست داره چندمین انتقالت مثبت شد؟چندتا انتقال دادین؟میشه آدرس دکتر ط ...

آها طب سنتی رو فراموش کردم

ببین گلم من یه ذره دست به عصا تو طب سنتی پیش میرم، مثلا اگر ببینم دستوری با وضعیت بدنم جور درنمیاد انجام نمیدم، یعنی مثل دکترهای طب نوین هر چی دکتر سنتی بهم بگه نمی گم چشم، اینو میگم شاید به دردت بخوره

مثلا دکترم با این که نظام پزشکی و پروانه طبابت داره، گفته بود واسه آندومتریوز یک هفته عسل و روغن زیتون به صورت شیاف واژینال بذارم، از هفته بعد به همون ترکیب یه ذره زاج سفید اضافه کنم، منم دو سه بار انجام دادم یهو دیدم عفونت قارچی که هیچ، عفونت باکتریال کردم واسه اولین بار تو عمرم، دیگه دیدم عفونت لگنی واسه کسی مثل من سمه، دیگه انجام ندادم و سریع دارو استفاده کردم تا خوب شدم

اما خوب بقیه توصیه هاش برای هر دو ما خوب بود و کمابیش انجام دادم، البته توقع بارداری طبیعی نداشتم چون مشکل اصلی ما سیستم ایمنی همسرم بود که اسپرم های بدن خودش رو میکشت، اینو میگم که نا امید نشی از طب سنتی چون خیلی‌ها از همین طریق باردار شدن

یا مثلا الان تو بارداری واسه تهوع و استفراغ رفتم پیشش میگفت هر روز یه کوچولو آب هویج ایرادی نداره🥴🥴🥴🥴که من گوش ندادم چون ترسیدم، هویج می خورم ولی خداییش هر روز آبهویج منطقی نبود به نظرم، اما بقیه توصیه هاش خیلی خیلی در کنار داروهای شیمیایی کمک کرد، مثلا فهمیدم این ویار شدید به خاطر طبع سرد خودم هست و چیزی مثل هندوانه برای من فعلا به صلاح نیست، فقط آب انگور و آب سیب می خورم، همین کلی ویتامین داره هم نوع انگوری که میگیرم طبع گرم داره 

ببخشید طولانی شد ولی به نظرم باید میگفتم

دکترم معصومه صرافان هست شماره و آدرسش هم میذارم

من تو اتاق گذاشته بودم خونه هواش خوبه ولي خيلي نرم شده  نسرين جون تو استراحتي ؟😄

اره لیانا جان به من گفت چهار روز استراحت بعد چهار روز استراحت نسبی و تو خونه اروم قدم بزنمم و توالت فرنگی استفاده کنم و اینکه پله بالا و پایین نرم و غذا همه چی به اندازه بخورم حموم هفته ای دوبار با اب ولرم و یه دوش سرپایی ده دقیقه ای نهایت 

منم خانم حرف گوش کنی هستم 😂😂😂😂😂 تا ببینم خواست خدا چیه

بچه ها هیچ‌کس در مورد روز پانکچر و‌بعدش اطلاعاتی نداشت به من بده؟ دیروز تا حالا منتظرم😄

سلام عزیزم 

روز پانکچر اتفاق خاصی نمیوفته میری مرکز بستری میشی و میبرنت اتاق عمل با بیهوشی کامل نهایت نیم ساعت طول بکشه بعد هم میارنت بخش دو ساعتی میمونی و مرخص میشی 

من درد نداشتم ،هایپر نشدم ،حتی شیاف هم استفاده نکردم 

بچه ها هیچ‌کس در مورد روز پانکچر و‌بعدش اطلاعاتی نداشت به من بده؟ دیروز تا حالا منتظرم😄

ساعت هشت شب قبل از پانکچر سوپ خوردم ساعت دوازده شب به بعد چیزی نخوردم و صحیح ساعت پنج با یه کوچولو اب قرصم. خوردم و رفتم و بعد پانکچر یه روز اول استراحت کردم و غذا سوپ خوردم و بعد روال عادی 

اصلا سخت نیست دردناک نیست استرس نداشته باشید 

سلام بچه ها کسی بوده تو هفته هفت اصلاعلائم بارداری نداشته باشه یا علائمش مثل حساسیت سینه هاش ازبین رفته باشه ویار وحالت تهوع هم اصلاااا نداشته باشه؟؟؟من اینجوری ام خییلی میترسم نکنه قلب نی نی تشکیل نشده😔پر جونم استرس شده،شنبه سونو قلب دارم توروخداهرکی اینجوری بوده وضعیتش رو برام بگه،هرکی بارداری پوچ داشته لطفا علائمش رو بگه 

ببخشید گلم دیروز سوالت رو دیدم ولی اصلا حواسم نبود جواب بدم، خیلی شرایط روحی خوبی نداشتم

پانکچر یه عمل ساده در حد یک ربع هست، بعدش تا یکی دو روز سرگیجه داری که زود خوب میشه، کلا راحته عملش

زینبی برام دعا کن سیزدهم که میرم سونو کنه همه چی خوب باشه و سیکل رو برام شروع کنه و به امید خدا تخمک ...

ان شاالله عزیزم کلی جنین خوشکل براتون تشکیل میشه نگران نباش، الهی به زودی مامان بشی و نتیجه زحماتت رو ببینی