آها طب سنتی رو فراموش کردم
ببین گلم من یه ذره دست به عصا تو طب سنتی پیش میرم، مثلا اگر ببینم دستوری با وضعیت بدنم جور درنمیاد انجام نمیدم، یعنی مثل دکترهای طب نوین هر چی دکتر سنتی بهم بگه نمی گم چشم، اینو میگم شاید به دردت بخوره
مثلا دکترم با این که نظام پزشکی و پروانه طبابت داره، گفته بود واسه آندومتریوز یک هفته عسل و روغن زیتون به صورت شیاف واژینال بذارم، از هفته بعد به همون ترکیب یه ذره زاج سفید اضافه کنم، منم دو سه بار انجام دادم یهو دیدم عفونت قارچی که هیچ، عفونت باکتریال کردم واسه اولین بار تو عمرم، دیگه دیدم عفونت لگنی واسه کسی مثل من سمه، دیگه انجام ندادم و سریع دارو استفاده کردم تا خوب شدم
اما خوب بقیه توصیه هاش برای هر دو ما خوب بود و کمابیش انجام دادم، البته توقع بارداری طبیعی نداشتم چون مشکل اصلی ما سیستم ایمنی همسرم بود که اسپرم های بدن خودش رو میکشت، اینو میگم که نا امید نشی از طب سنتی چون خیلیها از همین طریق باردار شدن
یا مثلا الان تو بارداری واسه تهوع و استفراغ رفتم پیشش میگفت هر روز یه کوچولو آب هویج ایرادی نداره🥴🥴🥴🥴که من گوش ندادم چون ترسیدم، هویج می خورم ولی خداییش هر روز آبهویج منطقی نبود به نظرم، اما بقیه توصیه هاش خیلی خیلی در کنار داروهای شیمیایی کمک کرد، مثلا فهمیدم این ویار شدید به خاطر طبع سرد خودم هست و چیزی مثل هندوانه برای من فعلا به صلاح نیست، فقط آب انگور و آب سیب می خورم، همین کلی ویتامین داره هم نوع انگوری که میگیرم طبع گرم داره
ببخشید طولانی شد ولی به نظرم باید میگفتم
دکترم معصومه صرافان هست شماره و آدرسش هم میذارم