2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرجان جون اونوقت ترشحات لوسيوني داشتين قبل از موعدتون؟ بدون هيچ ترشحي هم ممكنه باردار بود؟

من داشتم.جوری ک فکر میکردم خون یا لک هست احتمالا .اما چک که میکردم فقط رطوبت بود. نزدیکتر به زمان آزمایش غلیظ تر میشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبه امپوا هاش سی جی زدما مال اون نیست روز ۱۳ انتقالم

کدوم شنبه؟؟،اگه ده روز گذشته باشه از اچ سی جی مبارکه،،،،

بذار روز پانزده انتقال برو تیتر بتا بده،خیره ایشالا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها به نظرتون من دوتا بارداری سالم بدون اسپرین داشتم ایا ممکنه ایندفعه سقطم بعلت غلظت خون بوده با ...

عزیزم چرا جنین رو بررسی نکردن؟ 

مثلا از من رو گفتن زیر ۳ ماه طبیعیه و مشکل کروموزومی بوده و .... اصلا اندازش اینقدری نیست که بشه بررسی کرد.

ولی برای شما رو احتمالا میشده یه بررسی هایی کرد.

یکی بود میگفت سقط اش برای چند روز بالای ۳ ماه بوده ، بررسی کرده بودن حتی بهش جنسیت بچه رو هم گفته بودن ک چی بوده.

راستی آسپرین کلا نداشتین یا داشتین و قطع کردین؟

من داشتم ، و بخاطر خونریزی قطع کردم ، البته تا جاییکه یادمه ب ۱۰ روز نرسید که خون نبینم و دوباره بخورم ، اما شک داشتم ب این قضیه.

اما اینبار بعد از ۵ روز ، از ندیدن خون ، خوردمش . با اینکه یک لک کوچیک دیدم ک برای هماتوم بود احتمالا . ولی خوردم از ترسم.الان ۳ روز میشه.

منشی طرازی هم گفت اگر با شروع آنوکسا ، ب لک و خونریزی افتادی قطعش کن.

سلام عزیزم بله دوقلوعه  خدا روشکر .تا همین هفته پیش داشتم االان خیلی کمتر شده بیشتر گشنه بشم حا ...

همه سونو ها رو یک جا رفتی؟

خوب این وسط بین سونو ها حالت تهوع و علائمت کم و زیاد نشد؟ 

خانومااای گللللل .....من با این همهبلایی که سرم اومده دست بردار نیستم بازم اومدم ...

اینبار قراره انتقال رو با سرم پیش ببرم ...

کسایی که سرم آی وی آی جی میزنین میشه اطلاعات قیمتی بهم بدین؟؟؟ میخوام حساب جیبم کنم .

ازتد میگیرین یا رو بیمه ؟؟؟ چند میگیرین هرماه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من‌ داشتم با تایید بیمه ۵ تا شد ۵۰۰ تومن

چند کیلو بود وزنتون؟؟؟  

نمیدونم بهم چند تا میده 

هر پونزده کیلو یدونه میدن؟؟

بیمتون چی بود عزیزم؟؟؟ ببخشین اینقد سوال میپرسم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من‌ داشتم با تایید بیمه ۵ تا شد ۵۰۰ تومن

مدارک چی بردین برای تایید بیمتون؟؟؟

والا نمی دونم گلی، دکتر پادمهر فقط گفت پانکچر کن و جنین داشته باش، پرسیدم چند تا باشه کافیه تا سیکل ...

خیلی ناراحتم. فکر نمیکردم ممکنه ذخیره رو کم کنه. دیگه عمل کردنش فایدش چیه. این از کجا نازل شد واسه من. نمیدونم چکار کنم خدا 😭😭😭😭😭😭😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)