2777
2789
به نظر میاد نامزدت آدم سخت گیری باشه خودت هم نیاز به آموزش داری ازدواج شوخی نیست سریع عقد نکن اول بر ...

خب دقیقا همینطوره شدیدا سختگیره ولی من خیلی آسون میگیرم شرایط و خودمو با اوضاع وفق میدم و اون اصلا اینطور نیست . دقیقا احساس میکنم به مشاور احتیاج دارم . ولی خب شک منم لی دلیل نیست گاهی از عمد که حرص منو دراره یا لجمو دراره حرفا و رفتارهایی میکنه که من بهش شک کنم یا میدونه حساسم الکی حساس ترم میکنه درصورتی که همه اینا فقط در حد حرفه و در عمل مال هیچکدوم از این کارا نیست گاهی اوقات از عمد دوس داره من غر بزنم صدا جیغمو درمیاره😑😂بعضی وقتا حس میکنم مرض داره دیگه . معمولا همه میگن به خاطر اینه که هم سنتون کمه هم باهم هم سنید که اینطوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی وقتا هم نمیگه از چی ناراحته همینجوری میره و منم ک باید منتظر بمونم هربارم باهاش منطقی حرف م ...

وای وای وای دقیقاااااا میفهمم چی میگی😑😑😑😑بعد میبینی بعد چند روز یهو با حال خوب میاد و من قیافم شبیه علامت سوال میشه و با کلی سوال تو ذهنم وقتی ام میگم بیا راجبش حرف بزنیم من ذهنم درگیره میگه تو کشش میده نمیخوام راجبش صحبت کنم😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه ما از قبل باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم کلا زیاد دعوا میکنیم باهم سر چیزای چرت و پرت خودم احسا ...

چقدر شبیه منی ماهم باهم بودیم بعدش نامزد کردیم و همین بحثای الکی و اینا پیش میاد

وای وای وای دقیقاااااا میفهمم چی میگی😑😑😑😑بعد میبینی بعد چند روز یهو با حال خوب میاد و من قیافم ش ...

دقیقااااا همینجوریه واسه منم ولی بعدش ک اون با حال خوب میاد من حالم بده هی میگه تمومش کنیم حرف ک میزنم میگ کشش ندیم

چقدر شبیه منی ماهم باهم بودیم بعدش نامزد کردیم و همین بحثای الکی و اینا پیش میاد

وای بعضی وقتا انقدر حرصم میده با خودم میگم دیگه تموممم دیگه نمیخوام بعد یادم میاد انتخاب خودم بوده باید وایسم درستش کنم😑اصلا جالب اینه که رو بحثای خیلی جدی و مهم اصلا بحث نداریم و خیلی خوب باهم کنار میایم ولی رو چیزای بیخود بدترین دعوا ها رخ میده

دقیقااااا همینجوریه واسه منم ولی بعدش ک اون با حال خوب میاد من حالم بده هی میگه تمومش کنیم حرف ک میز ...

ایییییییییی من خیلیییییی درکت میکنم . مثلا من نیاز دارم راجب اون موضوع صحبت کنم به نتیجه برسیم تا تو ذهنم حل شه ولی اون میگه تو دوس داری کشش بدی بزرگش کنی و دیدی مقصر خودتی و و و فلان و بیسار

هورمون مردونه چرا کم شده انقدر؟؟؟!

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔