2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه بابا نترس میره بالا گلم، الان این خون ریزی ساختگی هست، جای نگرانی نداره

عزیزم دوستم شنبه بیمارستان شریعتی پانکچر شد برای انتقال بشه گفتن دومین پریود باید گفتن رحمتش ضعیفه منظورشان چی بوده برای تقویت رحم چیکار باید کنه قرضی باید مصرف کنه یا نمیخواد

ماهیرخ جون بیمه شما چیه؟ من با بیمه ایرانیان تونستم پرونده تشکیل بدم و مدارک آزمایش ژنتیک و ایمنی و ...

عزیزم آزبتای قبلی یعنی مثبت بودبتابعدافت کرد؟؟اخه میگن حتنابایدجواب ازمایش مثبت بشه بعداگه سقط بشه بیمه قبول کنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش . به یکی از دوستهای من که دوقلو باردار بود گفتن باید یکی رو پوچ کنه تا یکی بمونه . اون زی ...

آره به خدا، اصلا نمی دونن چه استرسی به آدم وارد میشه 

به خدا تمام آز ها و سونو های قبلیم رو نگاه میکنم میگم شاید اونا موردی داشته که میگه برو پیش پریناتولوژیست، می بینم نه خوب بودن

آزمایش رو نگاه می کنم می بینم خب ریسک نهایی ملاک هست نه بیوشیمایی به تنهایی 

همش میگم نکنه چیزی باشه من نفهمیدم این وسط😢😢😢😢

توکل به خدا، خیلی برات دعا می کنم عزیزم، تحت هر شرایطی به یادتونم، هم دعا می کنم هم خودم التماس دعا دارم

غربالم ریسک زدن متوسط ولی ریسک بیوشیمیایی رو های ریسک زده، بعد گیج شده بودم آمنیو بدم یا سل فری که د ...

به جون خودم فقط استرس الکی میدن. من به این نتیجه رسیدم که اکثر متخصص های زنان فقط آزمون و خطا میکنن،یعنی خودشونم نمیدونن چی دارن میگن. البته با احترام به اون پزشک هایی که حال مراجعینشون رو درک میکنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حیف حالم خیلی رو به راه نیست، وگرنه میومدم برات(با لحن جناب خان) 

🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی اگر این آندومتریوما ها زمانی که رویان میرفتم وجود داشت بهم میگفتن؟ آخه اونجا طی سونو های واژینا ...

آره گلم حتما میگفتن، بعد مگه فقط یه نفر سونو می کنه هر باز، چند نفر توسیکل آدمو سونو می کنن، 

منم ازشون واسه خودم پرسیدم، همه میگفتن اگر بود که تعارف نداشتیم بعدا ایجاد شده اینا

والا منم حساب دکترا رو نفهمیدم هنوز، حساب خودت چه جوریه تا بهت بگم؟ 

دكترم گفت ٤هفته ولي انگار به حساب خودم ٥هفته ٣روز 

١٥مرداد انتقال دادم جنين هم بلاست بوده 

فكر كنم دكتر الكي بهم گفت چون گير داده بودم سونو كنه 😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاءالله بسلامتی بری عزیزم و با خبرای خوش بیایی و همه مارو خوشحال کنی.پس منم همون موقع میریم😅

انشاالله عزيزم شما هم با خبراي خوب بياي 🤲🏻

یعنی اگر این آندومتریوما ها زمانی که رویان میرفتم وجود داشت بهم میگفتن؟ آخه اونجا طی سونو های واژینا ...

نه دیگه اگر خوب باشن دیگه عمل لازم نیست، منم همین جور بودم، فقط برای بررسی نوع چسبندگی هست و بررسی تومور مارکر ها جزء پروتکل هست 

فقط بگم پادمهر تا لحظه آخر می گفت عمل، رویان هم همین طور، ولی مشایخی میگفت لازم نیست، چون مانع بارداری نیست، می‌گفت عوارض عملش برای کسی مثل من زیاده و به منافع احتمالی‌ش نمی ارزه

عزیزم دوستم شنبه بیمارستان شریعتی پانکچر شد برای انتقال بشه گفتن دومین پریود باید گفتن رحمتش ...

گلم خیلی کلی گفتن، رحم ضعیف نمی فهمم یعنی چی؟! کاش واضح تر بگن، مثلا بگن ضخامت کمه، یا بگن فیبروم هست