2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
بیمه ایرانیان هستیم تکمیلی هم هستیم... من آزمایشاتم تکمیل نیست ولی دو بار انتقال دادم و سقط شدن اونا ...

من اولین بار پرونده تشکیل دادم نامه دکتر نداشتم و تایید کردن اما گفتن برای بار دوم باید نامه دکتر داشته باشی

تهران یکم سخت میگیرن اما شهرهای دیگه راحت تر تایید میدن 

اگه مدارک و سونو و بتا سقط رو داشته باشی  تایید میدن ،من سونو  از بارداری نداشتم  بهشون گفتم مطب میرم و دکترم برگه سونو نمیده 

هر آرمایشی  داری ببر شاید نیاز به آزمایشات تکمیلی نباشه  ،بخصوص دوبار سقط داشتی  مدارک اون مهمتره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آزبتای قبلی یعنی مثبت بودبتابعدافت کرد؟؟اخه میگن حتنابایدجواب ازمایش مثبت بشه بعداگه سقط بشه ب ...

آره عزیزم 

من آز تیتر بتا داشتم از ۱۱۷ شروع شده بود و تا ۲۹۰۰ و بعد اون افت کرد همونا رو بردم 

اگه کسی باردار بشه و دکتر سرم  تجویز کنه بازم تایید میدن

لیانا جان شما بنظرم بهتره بین 15 تا 20 شهریور بری برا تشکیل قلب، که دیگه خدای نکرده استرس هم نداشته ...

مرررسي مرضي جون يعني ١٣ شهريور نرم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم مشکلی نداره بذار یخچال، تو درب یخچال بذار که یه وقت یخ نزنه، دیدی گاهی کاهو یخ میزنه، واسه او ...

اره همون جا گذاشتم فدات 

ايشالا ني نيت صحيح و سالم و به موقع بياد بغلت 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تقریبا یک دقیقه تا دو دقیقه تا تو خود دستشویی بودم افتاد

خب یعنی +++ دیگه، من بتا 1700 دو دقیقه طول کشید تا همین مارک بی بی چک مثبت نشون بده، تازه روز آزمایش دومم بود کلی استرس بهم داد همین دو دقیقه 

شک نکن مامانی

عزيزم به من فردا وقت دادن باهاش  براي انتقال هم خوبه ؟ من سه بار ميكرو ناموفق داشتم

نميدونم براي انتقال خوبه يا نه ولي عدم لانه گزيني و انتقال ناموفق هم نوعي سقطه ديگه 

لوله هاتو چك كردن؟

دوستم سه تا انتقال منفي داشت با دكتر ... امروز با دكتر نصر انتقال داده دكتر نصر گفته بود احتمالا تا لوله هات هيدرو هستن و تا لوله هات بررسي نشند انتقال نميدم ارديبهشت عمل كرد و يك لوله اش هيدرو بود كه بستن امروز براش سه تا بلاست انتقال داده. توكل بخدا انشالله اينبار باردار بشه و براش بمونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پانکچر بعد دومین پریود گفتن بیاد هیچی توضیح ندادن

آها اوکی

گلم طب سنتی خیلی کمکش میکنه، بادکش رحم هم همین طور

پیاده روی و مایعات زیاد عالیه

دوستان اینجا گوجه فرنگی و لوبیا سبز امتحان کردن میگن خوبه تو سیکل انتقال مصرف کنن

الان فقط اگر تخمک زیاد داشته مراقب علائم هایپری باشه که سراغش نیاد

بعد هم بره ازشون بپرسه دقیقا منظورشون از تقویت چیه 😉😉😉😉 بالاخره باید راهکار بلد باشن که گفتن