2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
هومت جان سلام گلم  رفتم دكتر گفت زود سونو نكرد گفت داروهاتو ادامه بده دوهفته ديگه بيا انشاالله ...

عهههههه

ان شالله خیره. بهتر که سونو نکرد بیخودی دلت خالی بشه

به امید خدا. تا الان که همه چی خوب بوده بعد از اینم همه چی تا اخر خوب خوب پیش میره😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه منم همون يك فوليكول رو دارم هر ماه دكتر برام نچرال انتقال داد البته هنوز نتيجه معلوم مشده

پس میام به تایپیکات سر میزنم  ببینم چیشدی....انشالله که جواب مثبت بگیری  دکترت کیه  ...   اصلا امپول نزدی   تو انتقال ...تخمک کشی  نداری  دیگه  تو نچرال

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خوبه منم همون يك فوليكول رو دارم هر ماه دكتر برام نچرال انتقال داد البته هنوز نتيجه معلوم مشده

تایپیک نداری که😢خودت بیا بهم بگو 😘😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

چند بار  تاحالا انجام دادی  ...شوهرت سالمه

پس میام به تایپیکات سر میزنم  ببینم چیشدی....انشالله که جواب مثبت بگیری  دکترت کیه  . ...

خودم تاپيك ندارم بيا همينجا نه ديگه پتنكچر كه برا همه امپول داره نچرال غير نچرال نداره، فقط انتقاله كه ميتونه نچرال باشه

...
خودم تاپيك ندارم بيا همينجا نه ديگه پتنكچر كه برا همه امپول داره نچرال غير نچرال نداره، فقط انتقاله ...

شما چرا نچرال  انجام میدین  با درخاست خودته

خودم تاپيك ندارم بيا همينجا نه ديگه پتنكچر كه برا همه امپول داره نچرال غير نچرال نداره، فقط انتقاله ...

تو میکرو  نچرال مبکنن  یا ای وی اف

چند بار  تاحالا انجام دادی  ...شوهرت سالمه

همسرم تحرك آ شون صفره متاسفانه براهمون رفتيم ميكرو حالا وسط ميكرو معلوم شد اصلا جنين درست حسابي واسه ما تشكيل نشد همش ضعيف كه گفتن شايد از تخمكه خلاصه خدا ميدونه چرا در هرصورت فقط يه جنين داشتم كه اونم نچرال بدون استراديول فرستادن داخل، براي نچرال دكتر ضخامتو بررسي ميكنه اگر به طور طبيعي خوب باشه و يه آز هورموني هم ميده كه اگه نرمال باشه ديگه نچرال انتقال ميده

...
همسرم تحرك آ شون صفره متاسفانه براهمون رفتيم ميكرو حالا وسط ميكرو معلوم شد اصلا جنين درست حسابي واسه ...

اهان ....شوهر من  دی ان ای  ...تحرک و مورفولوزی مشکل داره  ...   حتما یه ازمایش دی ان ای بفرست شوهرتو ..

شما چرا نچرال  انجام میدین  با درخاست خودته

بله ب درخواست خودم ميدوني ن كه كلي حرف و حديث واس جنينام در اوردن گفتم بزار حداقل به خاطرشون نرم زير بار استراديول

...
همسرم تحرك آ شون صفره متاسفانه براهمون رفتيم ميكرو حالا وسط ميكرو معلوم شد اصلا جنين درست حسابي واسه ...

تحرک ا شم  صفره واسه شوهرم  .