2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم پارسال رفتم چون گاندي بالاي 42 سال رو قبل از پانكچر ميفرسته مامو و سونوي سينه و متاسفانه دو تا ت ...

با وجود  اون توده ها بازم  میکرو کردی عزیزم  ؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پارسال رفتم چون گاندي بالاي 42 سال رو قبل از پانكچر ميفرسته مامو و سونوي سينه و متاسفانه دو تا ت ...

بچه نداری  .همون دیگه فک کن  این همه بازی با جون ادم بازم سقط شد منم سابقه سقط دارم تو ای وی اف اولم😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
راست میگی 😢 خ اهرم  صبح میگفت  نکنییاا میکرو  ..خودمم  تصمیم همین بود .... انتق ...

انتقال نچرال وقتی دکتر ببینه رحم و تخمدان شرایط خوب و قابل قبول داره، انجام میده یعنی دیگه ال دی و بوسرلین نیست یا استرادیول 

فقط فولیکول رو بررسی می کنن به سایز مورد نظر که رسید آمپول آزاد سازی میدن و بعد انتقال

ممکنه پروژسترون یا استرادیول هم نیاز بشه ولی مثل حالت انتقال با دارو تعداد داروهات زیاد نمی‌شه 

چون کسی که کیست داره هر چی استرادیول محدود تر استفاده بشه بهتره

انتقال نچرال وقتی دکتر ببینه رحم و تخمدان شرایط خوب و قابل قبول داره، انجام میده یعنی دیگه ال دی و ب ...

من هر بار روز ۱۴ عادت یه فولیکول  ۱۷  یا ۱۹ دارم...یه دونه فقط

عزیزم خوبه دیگه، چند تا می خوای داشته باشی 🤔🤔🤔🤔😉😉😉😉

واقعا  تو چقد امید میدی به ادم  تجربتم زیاد   😊😊😊  مشکل ناباروری از شوهرم   ...  البته  اونم  هر وقت میره دکترش میپرسه  باردار نشد  زنت  .با اینکه شوهرم دی ان ای مورفولوزی و حرکتش مشکل داره ..موندم  چرا دکتر منتظر بارداریه طبیعیه 😊  فردا به دکترم میگم  انتقال نچرال واسم انجام بده  

انشالله  نینیت صحیح و سلامت بیاد بغلت 😘😘😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)