2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111106 بازدید | 1183 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه زوج میشناسم هر دوکارمندن وضع مالیشون معمولی الان عروس و داماد دارن ولی هنوز با هم خیلییی خوبن عروسیشون اصلا خاص نبوده وضع مالی انچنانی ندارن ولی حالشون کنار هم خوبه بعد اینهمه سال هم رو خیلی دوس دارن به نظرم خوشبختی اصلی همینه 

خوشبخت باشی عزیزم😍از خودت بگو قیافت چطوره؟ اخلاقت؟شوهرت خیلی پولداره؟

ممنون عزیز،قیافم متوسط روبه پایین،اخلاقم خوب ،پولدار نیست ولی فقیرم نیست ،ولی اخلاقش از ۱۰۰درصد ۱۰۰،ایمانش از ۱۰۰ درصد ۱۰۰،  

هیچ کس 

هیچ کس 

هیچ کس 

خوشبخت مطلق نیس 

و هیچ کدوم ما تو زندگی دیگران نبودیم که بتونیم بگیم کسی خوشبخته شاد یا هرچی 

از ظاهر هیچ قضاوتی درست نیس 

پس دز نتیجه سوال هم غلطه و قابل پاسخگویی نیس 

از خل و خوی شوهرت بگو ببینم چجورهببینم مثل مال من هست😁

خیلی مهربونه

حمایت میکنه خیلی صبوره

اهل تراپی و مشاوره هست و قبل ازدواج ۲ سال میرفت

شدیدا اهل حرف زدن و حل کردنه

یک ماه بعد عقد بدون این که بهش بگم ماهی یک تومن (دو سال پیش)برام میزد +هر تولدی دعوت میشدم میخواستم کارو بخرم جدا پول میداد بدون این که بگم بهش

هیچ وقت نزاشت کسی چیزی بهم بگه حتی اگه میگفتن به زنت بگو مثلا حجابشو رعایت کنه میگفت من پسندیدمش و همینجوری دوستش دارم

هیچ وقت بی احترامی نکرده حتی تو دعوا

خانوادمو خیلی دوست داره

خیلی محبتیه هم نشون میده هم بیان میکنه

من شاغل نیستم ولی اون تو کار خونه کمک میکنه

حموم و دسشویی تا الان نشستم چون مواد شوینده قوی استفاده میشه

جارو و پهن کردن لباسا و بردن اشغال ها هم خودش انجام میده

بدون دلیل گل میخره بعضی روزا که از سر کار برمیگزده

شام و ناهارم اگه به هر دلیلی نتونم درست کنم سخت نمیگیره و فقط روستداره صبحانه حتما بهش بدم

همه جا ازم تعریف میکنه

همینا یادمه😁

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
بله دوست خودمخیلی زبون درازی نمیکرد تو دوستیکلا هرچقدتو دعواها مظلوم باشی و بعدش بلد باشی چطور ی مرد ...

اخه متاسفانه یه تجربه هم هست که میگه مرداسلیطه هارو بیشتر قدرشونو میدونن