سلام...کسی اطلاعاتی درباره نظراتتون داره؟ من دارم زبان آلمانی میخونم ولی همش میترسم. واسه پرستاری سالمند میخوام اقدام کنم کسی اطلاعی درباره این دوره ها داره؟
همش میگم کاش بیخیال بشم و واسه ویزای کاری کانادا تلاش کنم. ب نظرتون اوسبیلدونگ شدنی هست؟من دوتا بچه کوچیک هم دارم که میخوام با خودم ببرمشون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام عزيزم من برادرم اينا آلمان زندگى ميكنن زياد رفت و آمد دارم.تا جايى كه ديدمبراى پرستارى شانس وجو ...
عزیزم چیزی بلد نیستی همینجوری نگو!
جوری ک مشا گفتی یعنی عملا بهیارن!
خبر داری تو آمریکا و استرالیا تجویز دارو دارن مثل پزشک عمومی؟
میدونی چقد جای پیشرفت داره؟
ی جاهایی اره چند سال اول مخصوصا توی المان حرفت درسته اما بعد یکی دوسال کلا جایگاهت عوض میشه
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .
دوست عزیز ،اینجا Krankenschwester هست که میشه تقریبا همون پرستار، pfleger/in هست که میشه بهیار، Pfle ...
خانم دکتر ببخشید میشه میانگین حقوق یه پرستارو بگید
و اینکه اگه کسی از لیسانس پرستاری ب آلمان مهاجرت کاری کنه میتونه راحت ادامه تحصیل بده برای دکترا؟
با مدرک دکترا چه جاهایی میشه مشغول شد و درامدش برای یک نفر ب اندازه ای هست ک زندگی خیلی خوبی داشته باشه
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .