2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست
همین دیگه من دلم به حال فقیری و بدبختی دختره سوخت حرفی تو شهر کوچیک واسش در نیاد.هر چی خدا بخواد همو ...

تو این همه سال دختره ازدواج نکرد؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همین دیگه من دلم به حال فقیری و بدبختی دختره سوخت حرفی تو شهر کوچیک واسش در نیاد.هر چی خدا بخواد همو ...

قطعا همینه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال پیش یکی از اقوام دورم که از قضا از خانواده بی نهایت فقیر و سطح فرهنگی پایینی بود وتازه جدا شده اومد از شوهرم برای کاری مشاوره بگیره 

اونموقع من باردار بودم و زندگی ارومی داشتم ۶ سال دچار بدترین مشکلات و جالش ها بودم و چندبار برای جدایی اقدام کردم درنهایت خیلی اتفاقی متوجه شدم این خانمی که من صرفا بخاطر کمک وارد منزلم کرده بودم با شما رابطه گرمی داشته اند و این اتفاقات بد زندگی من زیر سرایشونه

با پدرش صحبت کردم و به شدت برخورد کردم 

درنهایت ایشون بعد چندسال یه ازدواج خیلی خیلی باشکوه با یه مرد خیلی خوبی کرد و مراسم مجلل و لاکچری گرفت که شاید یکی از نادرترین مراسما در فامیلمون بود 

خواستم بگم ازدواج و زندگی خوب معلوم نیست رو چه حسابیه

بعضا یه ادمای خائن نامردی مثل این خانوم چندین سال وارد زندگی یه زن و بچه میشن زندگیشو به اتیش میکشن بعد خیلی راحت با یه ازدواج خوشبخت میشن 

واقعا خودمم بعضا نمیدونم نظام عدالت خدا چرا بعضی جاها خوب عمل نمیکنه

گوش شیطون کر خودم الحمدلله

ماشاءالله لا حول ولا قوة الا بالله

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من منکر خطا و گناه همسرم نیستم به هیچ عنوان 

ولی گناه اون خانم نابخشودنی بود 

اگه بگم با دیدن عکسا فیلمای عروسیش تا ته وجودم آتیش گرفتم باور میکنید 

من که برای هر قدمی که میخوام بردارم هزاران بار خدا رو درنظر میگیرم که ناظره و اشتباه نکنم دچار اینهمه روزو شبای تاریک شدم و هنوز به شکل دیگه ای ادامه داره

اونوقت این خانوم با علم به اینکه این مرد زن و بچه داره وارد زندگی من شد اونم منی که صرفا بخاطر خدا و کمک بدون چشمداشت اونو وارد خونه ام کردم چون  از نظر مالی خیلی ضعیف بودند و نمیتونستن مشکلشون رو از طریق دیگه حل کنند انقدر شاد و خوشبخت شه

نمیدونم نه حق من بود اینقدر اذیت شم و نه حق اون بود انقدر خوشبخت شه