2777
2789
عنوان

اوسبیلدونگ آلمان

9057 بازدید | 52 پست

سلام...کسی اطلاعاتی درباره نظراتتون داره؟ من دارم زبان آلمانی میخونم ولی همش میترسم. واسه پرستاری سالمند میخوام اقدام کنم‌ کسی اطلاعی درباره این دوره ها داره؟

همش میگم کاش بیخیال بشم و واسه ویزای کاری کانادا تلاش کنم. ب نظرتون اوسبیلدونگ شدنی هست؟من دوتا بچه کوچیک هم دارم که میخوام با خودم ببرمشون 

سلام عزيزم من برادرم اينا آلمان زندگى ميكنن زياد رفت و آمد دارم.تا جايى كه ديدم

براى پرستارى شانس وجود داره نه فقط آلمان بلكه حتى همون كانادا و همه جاى دنيا

چون پرستارى خارج ايران، اصلا مثل ايران نيست! بيشتر كار بهيار رو انجام ميدن و حق دخالت در وضعيت دارويى يا تزريق رو ندارن! ملافه عوض ميكنن، بيمار رو پوشک ميكنن، اتاق رو تميز ميكنن ، براى بيمار مسواک ميزنن و…. از اين قبيل. 

براى همين كمتر كسى حاضره بره اين رشته ( مگه از روى علاقه)  و  تو همه جاى دنيام جاى خالى زياد دارن.

خصوصا تو آلمان كه حقوقشونم به نسبت پرستارهاى كانادا خيلى پايين تره!باز كانادا حقوقشون بدک نيست!اگر ميتونيد سختى هاشو قبول كنيد، بسم الله  اگه نميتونيد اين شرايط رو قبول كنيد،توصيه ميكنم شغل ديگه اى رو انتخاب كنيد🤍🙏🏻

ريجكتى سفارت آلمانم به تازگى خيلى خيلى زياد شده! سالى كه گذشت  رفته بودم ويزامتريک خيليا رو ميديم كه، ريجكت شده بودن متأسفانه💔

اگه از كانادا واقعا مطمئنيد ازدستش نديد. اگرم از جفتش مطمئن نيستيد بنظرم هرجفتش رو باهم بريد جلو ، هرجا كه شد😄

موفق باشى عزيزم

دوست عزیز ،اینجا Krankenschwester هست که میشه تقریبا همون پرستار، pfleger/in هست که میشه بهیار، Pflege Helferin کمک بهیار، بهیار و کمک بهیار باید به بیمار برسه، تمیزش کنه، ملحفه عوض کنه. پرستارها داروهای بیمار رو میدن، تزریق انجام ميدند، توی کامپیوتر گزارش بنویسند و اینها 

البته اتاق تمیز کردن کار Reinigungskraft هست، یعنی نظافتچی. نیاز خیلی زیاده، بتونید بیایید خوبه، البته من آلمان هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست عزیز ،اینجا Krankenschwester هست که میشه تقریبا همون پرستار، pfleger/in هست که میشه بهیار، Pfle ...

سلام عزیزم. خواهرم از طرف  کار همسرش که مهندس هست،  احتمالا یکی دوسال میخوان بیان آلمان. یک دختر یک ساله هم دارن.

چند تاسوال داره 

۱) هوای اونجا چطوریه در طول سال؟  

۲) فقط زبان انگلیسی خواهرم بلده. اونجا با مشکل روبرو نمیشه

یوقت؟

۳)دخترش وقت زبان باز کردنش هست  تو صحبت کردن و گفتارش دراینده به مشکل نمیخوره؟؟ چون بعد از یکی دوسال میخوان برگردن ایران 

ممنون اگر به این ۳ سوال پاسخ بدید

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
سلام عزیزم. خواهرم از طرف  کار همسرش که مهندس هست،  احتمالا یکی دوسال میخوان بیان آلمان. ی ...

سلام دوست عزیز، هوا چهار فصل رو داره، بهار و تابستان عالیه، تا اکتبر معمولا هوا خوبه، ما جنوب آلمان هستیم، اینجا گرم‌تر از شمال آلمانه، مقداری بستگی داره کجای آلمان باشند، بارون زیاده، از نوامبر تا فوریه خیلی ابری میشه و سرده، البته چند سال اخیر با گرم شدن کره زمین، اینجا هم هوا گرم‌تر شده، برف هم زیاد نیست 

زبان برای بچه یکساله فکر نمی‌کنم مشکل باشه، چون توی خونه هست و توی خونه هم فارسی صحبت میشه، اگه مهد بره دوزبانه بزرگ میشه، چون توی مهد مسلما آلمانی حرف می‌زنند 

اگه شهرهای بزرگ آلمان میان، انگلیسی توی فروشگاه و اين ها کافیه، ولی خوب برای کارهای اداری و خیلی جاها مسلما آلمانی لازمه 

ممنون عزیزم. یسوال دیگه هزینه سفر به کشورهای مجاور المان حدودا چند هست. 

بستگی داره به خیلی چیزها، کشور مورد نظر، زمان سفر، مثلا توی تعطیلات مدرسه گرونتر هستند، هتل ها بعضی ارزون هستند بعضی گرون، با هواپیما گرونتره مسلما با ماشین، قطار یا اتوبوس ارزونتر، ولی در کل با درآمد اینجا میشه راحت سفر رفت 

سلام بچه ها آوسبیلدونگ آلمان اتفاقا خیلی از بقیه ویزاها بهتره حداقل آدم موقع گرفتن ویزا نیاز به تمکن مالی نداره بعدشم فقط باید مدارک رو درست لگال کنیم زبان هم خیلی مهمه زبان اگه در حد b2 باشه احتمال قبولی توش زیاده البته سابقه کاری داشته باشیم هم خیلی خوبه. اما بهتره قبلش اطلاعات خودتون از آوسبیلدونگ رو ببرید بالا

دوست عزیز ،اینجا Krankenschwester هست که میشه تقریبا همون پرستار، pfleger/in هست که میشه بهیار، Pfle ...

سلام عزیزم من برای کالج هانوفر اقدام کردم شما دقیقا کجای آلمان تشریف دارید من خیلی استرس دارم

تو رو خدا برای قبولی ۹ شهریورم دعا کنید 😭💔دعا کنید شرمنده پدرو مادرم نشم 😔😔
ما نزدیک فرانکفورت هستیم 

سلام خسته نباشید
دنبال تدریس انلاین زبان المانی ام.جایی ر‌و سراغ دارین ک از صفر بگه؟
سطح زبانم صفرع و  تا b2 میخوام بخونم.
انلاین اصلا میشه یادگرفت یا حتما باید دبیر خصوصی و حضوری گرفت؟

سلام بچه ها آوسبیلدونگ آلمان اتفاقا خیلی از بقیه ویزاها بهتره حداقل آدم موقع گرفتن ویزا نیاز به تمکن ...

سلام خسته نباشید

سلام خسته نباشید

بستگی داره به خیلی چیزها، کشور مورد نظر، زمان سفر، مثلا توی تعطیلات مدرسه گرونتر هستند، هتل ها بعضی ...

سلام لطفا درخواستم رو قبول کنید خانم از ایران میخوام بیام المان یه عالمه سوال دارم