من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو آدمای گذشته هم اونایی به خوشبختی و عاقبت بخیر نسبی رسیدن که سختی زیاد ی داشتن
درکل زندگی هیچکس بدون سختی نیس
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
قشنگم قبل از همه چیز ظاهر زندگیه دیگرانو با باطن زندگیه خودت یکی نبین ولی دیدم دختره منگ و گیج اومده ...
حالا من برعکس خوشگل تر از شوهرم و خوشتیپ تر وبا عتماد به نفس بیشتر بودم ....حالا شدم گیج و منگ و بدهیکل و..جوری که احساس میکنم بعضیا فک. میکنن شوهرم حیف شده...چ بدبختی دارم من....
خب مشخصا همیشه کسی که طرف یه مساله ای هست بهش برمیخورهمثل الان شما
من مهم نیستم
سطح نگاه ادمها به وقایع مهم است ...
پس اگر اینطور باشه شما هم حرف را از زمین برداشتین و مشمول همون نگاه سخیف و اعتقادات سخیف هستین نه؟ چون بهتون برخورد...
من چون اینجا دنبال بحث نیستم کسی را ریپلای نکردم خودتون پیداتون شد...
حرف بعدی تونم نخونده درسته🙃
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
بنظرم تاپیک جنبه آموزشی داره😘چرا از دید منفی میبینی
منظورم چند تا کامنت چیپ در این تاپیک بود عزیزم😘
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
ببخشید نفهمیدم به ذره واضح تر میگید من کلا چیزی که از زندگی دخترعمم دیدمو گفتم و واقعا فکر میکنم خیل ...
منظورم این بود منم یه دختری میشناسم که روز عاشورا خانوادگی به سلامتی شمر عرقخوری میکنن خونه ای که مینشستن هم باباش با خوردن حق یکی دیگه صاحب شده بود ولی الان اون خانواده و بچه هاشون خیلی خوشبختن راز خوشبختی لزوما تو دینداری نیست.
البته دینداری کلا خوبه منظورم این مثالهاست که ما فکر میکنیم چون یکی مومنه شانس آورده خب کافر هم شانس میاره
والا آواز دهل از دور خوشه جدیدا خوشبختی هیچکسو باور نمی کنم مخصوصا اونایی که تو بوق و کرنا می کنن. ولی در کل ازدواج خوب همه چیز نیست خیلی وقتا تو رو عقب میندازه دیدم کسایی که شوهر خیلی خوبی داشتن مرده می میره و اینا هم باهاش تموم میشن خودم به شخصه به کسی قبطه می خوردم که خودش آدم قوی و با کمالاتیه