2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست

خودم خداروشکر یه همسر خوب پیدا کردم بعد یه ازدواج ناموفق و کارمند شدم و یه زندگی ایده آل تشکیل دادم که الان همه بهم غبطه میخورم چون خودم نجات دهنده خودم بودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد بعضیاتون حسود و بخیلین چقد چشماتون به زندگیا لاکچری مردمه که طرف قیافه نداره ولی شوهر پولدار داره😅دوست عزیز قطعا اونی ک از نظر تو خیلی بد قیافس و هیچی نداره یه چیز درونش دازه که صاحب یه زندگی لاکچریه 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخلاقش چطوره؟

خیلی خوبه دست و دلبازی هست شدید محبتم میکنه هر چیزیم بخوام می‌خره برا خانوادمم خیلی کارا کرده چون پدر مادرمو خیلی دوست داره ولی همه ی خوبی هاشو داد به باد به هوا

تعریف کن عزیزم و از دختر بگو

دو تا دختر خاله هام مذهبی و چادری هستن و بیرون ساده و بی آرایش و با لباس پوشیده میان.

در عین حال خوش تیپ هم هستن.

تو مهمونی های زنانه زیباترین لباس ها رو خودشون و بچه هاشون میپوشن

شوهرهای خوبی دارن، شوهراشون خوش اخلاق و با محبت هستن و خیلی کمک شون میکنن.

شوهراشون زیاد میبرنشون مسافرت و گردش و ...

خیلی خوشبخت هستن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود